Kazasız belasız güzel günler diliyorum.

Ben Kütahya dan Göksel. Biliyorum benim motor sizlerinkiler arasında hafifi sıklet ama ne yapalım. Maddi imkanlar şimdilik bu kadar . Ama forumları takip ediyor okuyorum. Hoşuma gidiyor. Yıllardır aynı motoru kullanıyorum. Biliyorum büyütme zamanı geldi .Fakat maddi durumlar sıkışık. Biraz daha beklemek gerekiyor. Tanışmak isteyen arkadaşları var ise memnuniyetle cevap veririm. Şimdiden herkesi saygıyla selamlıyorum. Herkese kazasız belasız günler diliyorum.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hoşgeldin Kütahyalı Göksel, hepimizin dileği kazasız, belasız günler...

göksel aramıza hoş geldin motor ayırımı yapmıyoruz iki teker olsun tamam:cat:

hoş geldin sefa getirdin.iki teker olsunda ne olursa olsun.bende yok.:pr:

Hoşbulduk Teşekkürler.

ÖNCELİKLE BÜTÜN MOTOSİKLET SEVDALISI KARDEŞLERİME TEKRAR MERHABA DİYORUM. UMARIM ÖMRÜM OLDUĞUNCA HEP BERABER OLURUZ. BİZ 30 YILDA ANCAK BU MOTOSİKLETİ YAPABİLDİK. AMA MOTOSİKLETİ OLMAYAN KARDEŞLERİM İNŞALLAH HARLEY SAHİBİ OLURSUNUZ. BİZDE YANINDA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYE GELİRİZ. :) desparadost, Bıyıklı(bende Bıyıklıyım haa :)) ) Kral444,tugcetugce,silwes hoşbulduk . Hep hoş ve sevdiklerinizle kalmanız dileklerimle.

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin Göksel :cat: Burada motorunun büyüklüğü değil,insanlığının ve motorculuğunun büyüklüğü önemli...
Allah gönlündeki motoru da nasip eder inşallah.

Görüşmek üzere.

aramıza hoşgeldin büyük küçük ayrım yok bizde,motosiklet sever insan olsun gerisi hikaye:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar