Kazanın Böylesi !!!

Aksam üzeri pide almak için motorumla seyir halindeydim. Bir kaç fırında kuyrugu görünce başka fırınlar bulmak için caddede geziniyordum ve herzaman yaptıgım hatayı bu seferde tekrarlıyordum. O hata ne mi ?
Burnuma pide kokusu geldi yolda giderken. Önüme bakmayı bıraktım ve kokunun geldiği yeri bulmak için sağa sola bakarken önüme baktıgımda bir araç durmus ve aramızda yaklasık 1,5 mt :cyclopsan
Frenlere nasıl asıldıgımı bilmiyorum bildigim tek sey sol tarafa yattıgım

Bu arada elim gaz pedalında takılı kalmıs ve motor bagırıyor altımda. Allahtan arka teker yere temas etmiyor. etse heralde yerde dairesel hareketlerle iftarı bulurduk :)
O an aklıma ilk genel Donald Duck 'ın yazısından okudugum (Allah Ondan Razı Olsun) Motoru stop etme butonuna basmak geldi. Ona bastım ve derin bir oh ve şükürler ederek yerimden kalktım. Neyseki bende birşey yoktu.

Rabbim kimbilir hangi kusurumuza binaen verdi bu musibeti bilinmez. Şimdi onun peşindeyim. Eğer Rab bir insana bir musaibet verirde onun başına neden geldigini anlamazsa başka bir bela musibet olurmus.
İnsallah bulabilirim..

Saygılarımla..

Mersin İl Temsilcisi
ya bu sabah ıslak yolda yaptığım hata...
ışıklarda durdum, geniş bir kavşağa girecem..
yeşil yandı, 1. vites
hızlandım makina seri, sola yattım sıktım debriyajı ve gazı açtım...
vites yükseltmemişim :(
debriyajı bıraktım vites hala 1 de
ve arka teker nasıl kitleyip kastı beni
refleksle ayağını yere vurdum ve düzeldim
arkamdaki araba fatk edip yavaşlamasa
şimdi hastanede taziyeleri teşekkürle karşılıyor olabilirdim
puckkkkkkkk allah muuhafaza, tahtaya vurun. Nazar değdi bana nazaaar :p
geçmiş olsun sana da..

arkadaşlar bende bi kaza atlattım iftara yetişicem az hılıyım elliyi geçecek sewiede değil tabi göbekten dönücem yol benim bariz trafik kuralları dahilinde
genişte yol yandan arabanın durması lazım geçiş hakkı war sağdan geçenindir herzaman die biliorum herneyse ben arka lastiği kitledim frene asılarak aswalt ağlıyo ses acı bi ses motoru yan çewirdim tabi arabada durdu sürücüde bayan bana gülüo ne güzel hareket yaptın dio ne dersiniz sende güzel durdun dedim
ne denir kitlendim kaldım ölee snr bastım gittim tabi beni gülme aldı ewe kadar öle dewam
tabi bu arada geçmiş olsun

kardeşim büyük geçmiş olsun.

ALLAH hakkında hayırlısını versin :wiinkk:

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun dikkatli olun yaw bizide korkutuyosunuz vazgececem motor falan almaktan

Geçmiş olsun hepinize bende bi kaza yaptım 1-2 ay evel şile-istanbul otobanında giderken bi arabayı sollamak için yaklaştım onumdeki araç kocaman bir taşı ortaladı geçti birden karşıma taş çıktı bende ortaladım :D 110-120 arası hızla giderken motor fırladı ben 30 m kadar sürüklendim allahtan korumalarım vardı bana bişey olmadı dizlik eldiven çöpe gitti aya kalktım motorun yanına 2 dk yürümüşümdür. Allah korudu trafik yoktu. Dikatti olalım arkadaşlar önce canınızı emniyete alın sonradan eyvah demeyin

Rabbim kimbilir hangi kusurumuza binaen verdi bu musibeti bilinmez. Şimdi onun peşindeyim. Eğer Rab bir insana bir musaibet verirde onun başına neden geldigini anlamazsa başka bir bela musibet olurmus.
İnsallah bulabilirim..
Saygılarımla..

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.

Günahsız ve kusursuz insan olmayacağına göre (peygamberler hariç) her musibet için bir kusur aramasan iyi olur arkadaşım.Dünya imtihan dünyası, kazasız belasız, elemsiz kedersiz hayat süren kim var ki ? Verilen sadaka belayı def edeceğine göre, gelmemiş kazalar için sadaka verelim, günah işlememeye yine çalışalım; başa gelirse de sabredelim.Başka yapacak bir şey yok.Sağlıcakla kal.

Çok geçmiş olsun.İftarda açlığın ve konsantrasyon dağılmasının üst sınırında oluyoruz.Mümkünse herhangi bir araca binmeyelim derim.

Hepinize bu güzel temenni ve dilekleriniz için teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun.
Bu cümle cok şey ifade eder aslında. Yani "Allah razı olsun" cümlesi..
Bir leresinde bir üstada söyledigimde ben Allah' tan razı olayım ki o da benden olsun demişti gözlerim ilk duydugumda fal taşı gibi açılmıştı anlamamıstım.
Halbuki ne güzel söz söylemiş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar