aynını ben de yaşadım remzi, vidan azabından daha fazla acıtan bir şey görmedim ben...
hele bir de şu sahillerde kendi kaskını da koluna takan, artçısını da arkaya atıp beraber domalarak gezen tipler var ya... kız titriyor, eleman yatak muhasebesinde :bounce:
benim arkadaşım kaza yaptı ve artçısı ölünce bir süre sonra da intihar etti...

r:
o kadar saçma nedenlerden o kadar çok arkadaşım öldü ki, bizim oralar ( adana-mersin) çifte mobylette yapıp yarışma derdimiz vardı ama ya kamyonların cirit attığı "ataş yolu" ya da direk mersin-antalya yolunda yarışılırdı...
sonuç, 1 intihar
bir yarım kafatasıyla yaşamaya çalışan 1 arkadaş daha
nişanlısını kaybetmiş ( o vakit) bir arkadaş
çökmüş pek çok aile...
Allah bir daha yaşatmasın be üstad :cat::rendeer:
Arkadaşım çok geçmiş olsun,umarım bu son kaza olur,yaşadığın her olaydan tecrübe edinmeyi unutma ''ancak öyle motorcu olunuyor'':rendeer:
....
Sencer abi,Allah iyiliğini versin,şu kısmı okuyunca koptum birden,buraya üye oldum olalı hep bunu söylemek istemişimdir ''fakat hepte içimde patlamıştır,ulen şimdi biri darılır,birisi alınır,diğeri gönül koyar,biri çemkirir diye düşünmüşümdür''Ama hakkatten öyle yaaa,birde etrafa poz verirler ''POZCU MOTORCULAR''diyorum kendilerine.
Ben istinyede gördüm böyle birtane,arkada manitası ikisi birden ''eğiylmiş'':cherry: bizde sahilde oturuyoruz,önümüzden cııuuuwwww ww wwww uzayıp gidiyor 3dk. sonra bıııuuuuuwwww www ww 3 bilemedin4dk. sonra wııyuuuwwwww www ''BOOMMMMMM'' diye birses virajın bittiği yerde,hemen koşuyoruz...
Gördüğüm manzara::sas:::

hmy:: 3gün uyku uyuyamadım,doru düzgün yemek bile yiyemedim,azdaha bir ambulansta bana çağırıyorlardı
Sonra aksakallı dedeyi gördüm,bana dediki ''bak Mehmet iyi bak,sende bazen çoşuyorsun,sapıtıyorsun.Ne gereği var su böreği varken,kol böreğine''
İşte bende ogün,bugündür yaşadıklarım ve gördüklerimden kesinlikle ve kesinlikle ders çıkartırım.