tahmini masraf ne kadar:silent:
Az önce Dangalak Acemi bir şöför yüzünden zincirleme kaza oluyordu ama sadece olan bana oldu :salut:
Lafı uzatmadan kazanın nasıl olduğunu anlatim tek gidiş olan bir yolda benim önümde Dolmuş dolmuşun önünde 3 tane araba var tabi en öndekide acemi az ilerde sokağın başı var adam hiç arkasına bakmadan lap diye durdu doğal olarak diğer arabalarda arka arkaya durunca bende dolmuştan dolayı göremedim durduklarını 2 frenede asıldım motor kaydı dolmuşun arkasından çarptım motordan düşmedim ama motorun önü param parça oldu :salut::salut: Normal binek otomobil olsaydı hiç birşey olmazdı ama dolmuşların arkası tamponu demir ve yüksek olduğundan motor direk dolmuşun altına girdi :salut:
Neyse 3 kez sağlık olsun diyerek. Bu motorumun sezonunu kapatıyorum Yeni bir motor alana kadar bu motora bir daha binmeyi düşünmüyorum ve dükkana koyuyorum :salut::salut:
160-170 civarı ama yaptırmayı düşünmüyorum
geçmişolsun olucagı varmış boşver çok çabuk sogudun motorundan sende yaben 4 yerimi kırdım anca dedim daha buna binmem ugursuzluk getiriyo kırmızı fln bahane buldum sattım
içine sinmezse sat başka al iyiki birşey olmamış sana hayırlısı...
bence yaptir pek bişey degilmiş benim motorun yaninda bi jant parasi benim:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Geçmiş olsun kardeş sana bir şey olmamış öncelikle buna şükret arkadaşların dediği gibi takip mesafesi çok önemli aslında masraf fazla yokmuş neden binmek istemiyorsun ki motora tekrar ama yaptırmak istemiyorsun neyse takma kafana arkadaşım tekrar geçmiş olsun.
Zatende birazda sorun bende Biraz daha geriden takip etmeliydimr: