Kaza yaptım :(

Az önce Dangalak Acemi bir şöför yüzünden zincirleme kaza oluyordu ama sadece olan bana oldu :salut:
Lafı uzatmadan kazanın nasıl olduğunu anlatim tek gidiş olan bir yolda benim önümde Dolmuş dolmuşun önünde 3 tane araba var tabi en öndekide acemi az ilerde sokağın başı var adam hiç arkasına bakmadan lap diye durdu doğal olarak diğer arabalarda arka arkaya durunca bende dolmuştan dolayı göremedim durduklarını 2 frenede asıldım motor kaydı dolmuşun arkasından çarptım motordan düşmedim ama motorun önü param parça oldu :salut::salut: Normal binek otomobil olsaydı hiç birşey olmazdı ama dolmuşların arkası tamponu demir ve yüksek olduğundan motor direk dolmuşun altına girdi :salut:

Neyse 3 kez sağlık olsun diyerek. Bu motorumun sezonunu kapatıyorum Yeni bir motor alana kadar bu motora bir daha binmeyi düşünmüyorum ve dükkana koyuyorum :salut::salut:

Son düzenleme:
Gecmis olsun. Bence moralini bozma, herkesin basina mutlaka bir kaza geliyor, senin ki en azindan ucuz atlanmis. Bir sonraki motorunla kazasiz belasiz surusler dilerim. Takip mesafesi arkadaslarin dedigi gibi cok onemli.

Bu kazada dolmus kazaya sebebiyet vermemis ama, hele ki dolmus, taksi, minibus gibi araclarin arkadasindan gider iken, normalde 2 saniye olan takip kuralini 3-4 saniyeye cikarmakta fayda var.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Gecmis olsun kardesim üzüldüm :( Son kazan olur insallah.

Gecmis olsun kardesim üzüldüm sezonuda kapattın.. Son kazan olur insallah.

inş. son kazam olur :cat: Neyse babamı kandırabilirsem cbf 150 alıcam babam motorunu sat hemen alalım diyordu ama şimdi motoru önü parçalandı 3 kezde yaptırmaz artıık :wiinkk:

gecmiş olsun hacı sende bişey yoksa önemli degil daha yeni kaza gecen gün yaptim bentim motor %60 pert ama bi önemi yok sen motordan soguma herşey hallolur buı arada rapor falan tuttunuz mu

çok çok geçmiş olsun.. bu gerizekalı gibi araba kullananlardan nefret ediyorum.. :pr:

gecmıs olsun ya cok guzel motorun vardı :( allahtan sana bısey olmamıs ben otobusun altına gırdım tek burnum kanadı kafa kafaya gırdım bıde motorun ortaya kadar tum grenajları degıstı :( eylul ayında yapmıstım tekrar cok gecmıs olsun :(

gecmiş olsun hacı sende bişey yoksa önemli degil daha yeni kaza gecen gün yaptim bentim motor %60 pert ama bi önemi yok sen motordan soguma herşey hallolur buı arada rapor falan tuttunuz mu

Yok rapor felan tutmadık adamın dolmuşun arka tampon komple macunluydu zayn boyancaktı heralde ben çarptım azıcık çizildi ama benim motor parçalandı indim motordan adam dedi bişeyin varmı yok bende bişey motor parçalandı o sorun değil dedim senin arabada bişey varmı yok orası boyanıcak zaten dedi bindi gitti sonra :salut:

Yok rapor felan tutmadık adamın dolmuşun arka tampon komple macunluydu zayn boyancaktı heralde ben çarptım azıcık çizildi ama benim motor parçalandı indim motordan adam dedi bişeyin varmı yok bende bişey motor parçalandı o sorun değil dedim senin arabada bişey varmı yok orası boyanıcak zaten dedi bindi gitti sonra :salut:

tahmini masraf ne kadar:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar