Kaza yaptım :(

Az önce Dangalak Acemi bir şöför yüzünden zincirleme kaza oluyordu ama sadece olan bana oldu :salut:
Lafı uzatmadan kazanın nasıl olduğunu anlatim tek gidiş olan bir yolda benim önümde Dolmuş dolmuşun önünde 3 tane araba var tabi en öndekide acemi az ilerde sokağın başı var adam hiç arkasına bakmadan lap diye durdu doğal olarak diğer arabalarda arka arkaya durunca bende dolmuştan dolayı göremedim durduklarını 2 frenede asıldım motor kaydı dolmuşun arkasından çarptım motordan düşmedim ama motorun önü param parça oldu :salut::salut: Normal binek otomobil olsaydı hiç birşey olmazdı ama dolmuşların arkası tamponu demir ve yüksek olduğundan motor direk dolmuşun altına girdi :salut:

Neyse 3 kez sağlık olsun diyerek. Bu motorumun sezonunu kapatıyorum Yeni bir motor alana kadar bu motora bir daha binmeyi düşünmüyorum ve dükkana koyuyorum :salut::salut:

geçmişolsun olucagı varmış boşver çok çabuk sogudun motorundan sende ya :) ben 4 yerimi kırdım anca dedim daha buna binmem ugursuzluk getiriyo kırmızı fln bahane buldum sattım :) içine sinmezse sat başka al iyiki birşey olmamış sana hayırlısı...

Geçmiş olsun kardeş sana bir şey olmamış öncelikle buna şükret arkadaşların dediği gibi takip mesafesi çok önemli aslında masraf fazla yokmuş neden binmek istemiyorsun ki motora tekrar ama yaptırmak istemiyorsun neyse takma kafana arkadaşım tekrar geçmiş olsun.

geçmişolsun olucagı varmış boşver çok çabuk sogudun motorundan sende ya :) ben 4 yerimi kırdım anca dedim daha buna binmem ugursuzluk getiriyo kırmızı fln bahane buldum sattım :) içine sinmezse sat başka al iyiki birşey olmamış sana hayırlısı...

benim motorumda kırmızı bu motorun geçirdiği 4. kaza bu onun için binmek istemiyorum Sadece bu motora :queen: Sen yanlış anlamışsın ben motoru değiştirim bak yine üstünden iniyomuyum :queen:

bence yaptir pek bişey degilmiş benim motorun yaninda bi jant parasi benim:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Abi motorun zaten kökü 2100 TL bu motor 4 kere kaza yaptı şu ana kadar değişen parçaların fiyatı belkide motorun parasını geçti artık masraf yapmak istemiyorum:wiinkk: Cbf 150yi alırsam şu anki motorun parçalarını satarım artık sonrada plakayı iptal ettirip hurdalığa bırakırım :queen:

Geçmiş olsun kardeş sana bir şey olmamış öncelikle buna şükret arkadaşların dediği gibi takip mesafesi çok önemli aslında masraf fazla yokmuş neden binmek istemiyorsun ki motora tekrar ama yaptırmak istemiyorsun neyse takma kafana arkadaşım tekrar geçmiş olsun.

Sakinseytanada dediğim gibi bu motora artık binmek istemiyorum sonunda ya o ölcekk allah korusun yada ben onun için bir an önce kurtulmam lazım :cat:

arkadaşım geçmiş olsun fakat takip mesafesine dikkat edelim özellikle bu gibi durumlarda:cat:

Zatende birazda sorun bende Biraz daha geriden takip etmeliydim :pr:

cok büyük geçmiş olsun kardeş. İnşallah en kısa zamanda yeni motorunla trafikte olursun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun boşver olan mala olsun. sen iyisin ya..

geçmiş olsun bu ani duruşlar yüzünden takip mesafesi yerine hiç takip etmemek daha iyidir arabaların sağı solu aralar daha güvenli bence.

Zatende birazda sorun bende Biraz daha geriden takip etmeliydim :pr:

Geçmiş olsun arkadaşım hatalı olduğunu kabullenmekte bir erdemliliktir bence bundan sonra daha dikkatli olursun.:cat: Madem motosikletini gözden çıkardın umarım bundan sonraki gönlüne göre olur.:)

Geçmiş olsun, Allah tekrarından sakınsın!..

iyiki Cana gelmemiş; gerisi sorun değil.
gördüğüm kadarıyla sizde hatanızı anlamışsınız, akıllı bir kullanıcıyada bu yakışır. :cat:

selamlar..

geçmiş olsun , umarım başka kazan olmaz. yeni motorunuda biran önce alırsın...

Geçmiş olsun...

Ama 160-170 lira çok para değilmiş yaptır canavar gibi satarsın madem o kadar zararın var sat karşıla bence?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar