Kaza yaptım

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
kardeşim kısmetse mahkemene benide çağır gelmek isteyen arkdaşlarda gelsin bu adamı bi güzel dövelim olurmu ben ciddiyim sinir oldum çay ve sigara muabbetine kendini satsa bi kask parası etmez o herif

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
kardeşim kısmetse mahkemene benide çağır gelmek isteyen arkdaşlarda gelsin bu adamı bi güzel dövelim olurmu ben ciddiyim sinir oldum çay ve sigara muabbetine kendini satsa bi kask parası etmez o herif

:) Sağol arkadaşım. Celp kağıdı geldiğinde sitede bi başlık açarım. :cat: Müsait olan arkadaşlar da gelirlerse çok sevinirim gerçekten. Ama dövmeye, onun seviyesine inmeye gerek yok. Haklıyken haksız duruma düşmeyelim.

Bu arada ne zaman gelir acaba celp kağıdı? Bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
ciddi bir kaza... çok dikkatli okudum... Allah beterinden korusun... bazı düşünceler geçtti aklımdan.. ama bende kalsın... inan çok üzüldüm.. her ihtimale karşı sadece şunu söylyim sevdiğim insanları artçı olarak almıyacak sanırım..
tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
dostum çok geçmiş olsun allah birdaha böyleşeyler yaşatmasın.

Amin arkadaşım çok sağol.

ciddi bir kaza... çok dikkatli okudum... Allah beterinden korusun... bazı düşünceler geçtti aklımdan.. ama bende kalsın... inan çok üzüldüm.. her ihtimale karşı sadece şunu söylyim sevdiğim insanları artçı olarak almıyacak sanırım..
tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Nasıl düşünceler? Sende kalmazsa ve paylaşırsan çok sevinirim. :cat: Çok sağol iyi dileklerin için.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
pakistanmı ulen bura:pr:................

asm

Geçmiş olsun.

Sizlere birşey olmaması sevindirici. Allah bir daha göstermesin.

O numunelik herif(veya herifler) için ne dense azdır. O şekilde belasını bulur inş.

Üzücü bir durum :pale: Çok geçmiş olsun arkadaşım,allah beterinden saklasın...:pale::pale:

Nasıl düşünceler? Sende kalmazsa ve paylaşırsan çok sevinirim. :cat: Çok sağol iyi dileklerin için.

başımdan geçen bi olayla ilgili ve sevdiğimiz insanın sevdiklerine yaşatabileceğimiz acılar ve bize geri kalan sorumlulukları gibi...

çok dikkatli olalım arkadaşlar :cat:

çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm.bende genelde kız arkadaşımla binerim ve en çok korktuğum şeydir bu.Allah kimsenin başına vermesin.umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
otobüsçü ne oldu şerefsiz?durdumu kaçtımı?şikayet ettin dimi?

çok üzüldüm ya...Geçmiş olsun...biraz daha aklımı başıma toplamam lazım bu günlerde...yoksa sonum kötü olacak ...sürüşüm bu aralar çok berbat...çekidüzen vermem lazım kendime...

Dostıum,
Sanada, kız arkadaşınada çok geçmiş olsun. İnşallah bu ilk ve son olur. Kısa sürede iyileşmeniz dilerklerimle.:rendeer:

çok geçmiş olsun Koç burcu içersimdeyiz kazaların en yoğun olduğu dönem. Neyseki bugun boğa ya geçiyoruz artık daha az kaza olur umarım :(

Birde neyseki full korumalymışsınız bende aynı hızda giderken mont olmaıgı için düşnce omzum feci kırıldı...
Full korumanın önemi arkadaşlar lütfen buna dikkat edin korumaları ertelemeyin.
yaa ben boğa burcuyum ne yani şimdi kaza sırası bizemi geçiyoo:p

:pale:çok geçmiş olsun allah korumuş valla bu otobüsçü, minibüsçu ve taksici tayfalarından nefret ettiğim kadar başka hiç bişeyden nefret etmiyorum istanbulda:pr:

Çok geçmiş olsun mahkemeye sefer düzenleyelim kesin. Çünkü Halk otobüsü şöförlerinden tanıdıklarım var. Amip gibi 123125 kişi ile geleceklerinden emin olabilirsin.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
başımdan geçen bi olayla ilgili ve sevdiğimiz insanın sevdiklerine yaşatabileceğimiz acılar ve bize geri kalan sorumlulukları gibi...

çok dikkatli olalım arkadaşlar :cat:

Anladım arkadaşım. Dediğin gibi, gerçekten çok dikkatli olalım. :pale:

çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm.bende genelde kız arkadaşımla binerim ve en çok korktuğum şeydir bu.Allah kimsenin başına vermesin.umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
otobüsçü ne oldu şerefsiz?durdumu kaçtımı?şikayet ettin dimi?

Otobüsçü ben düştükten sonra çayını alıp sigarasını yaktı(!) ve karşımıza geçti. Zaten son duraktı orası. Ben nizami girdim, suçum yok gibi laflar edince de polisler hemen tuttu kolundan, doooğru ekip otosuna. Yakalandı yani... Sağol arkadaşım, amin.

çok üzüldüm ya...Geçmiş olsun...biraz daha aklımı başıma toplamam lazım bu günlerde...yoksa sonum kötü olacak ...sürüşüm bu aralar çok berbat...çekidüzen vermem lazım kendime...

Aman abi, dikkat et. Bu ara kullanma. Ya da sakin ol. Arkandakileri düşün. Çok rica ediyorum. :salut:

Çok geçmiş olsun mahkemeye sefer düzenleyelim kesin. Çünkü Halk otobüsü şöförlerinden tanıdıklarım var. Amip gibi 123125 kişi ile geleceklerinden emin olabilirsin.

Zaten karakola getirmişlerdi birini. Ben gördüm, sinyal vermişti falan diyodu ama adam o sırada orda değildi bile. Gelirseniz çok sevinirim gerçekten. :cat: Çok sağol arkadaşım.

İyi dilekleriniz için tekrardan hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Süpersiniz yaa. :salut: Moralim yerine gelmeye başladı sayenizde. Allah hepinizden razı olsun, hiç birinize kaza bela vermesin. Bu acıyı düşmanımın bile yaşamasını istemem...

Çok geçmiş olsun. Mangal Partisi olduğu akşam yakınımızda kardeşim (ibobey) ve arkadaşları da mangalbaşındaydı. Ankara'dan gelen arkadaşları kazanızı görmüşler. Çok yavaş olduğunuz halde çok korkunç olduğunu söylediler. Senin bacağının durumunun çok kötü göründüğünü söylediler. Umarım çok bir sorun yoktur. Olayı anlatan arkadaşta çok deli motorculardandır ama Allah'tan nişanlandıda biraz yavaşladı. Herşeyde bir hayır var demek ki. Sizin kazanızdan çok etkilenmişti. Sanırım daha dikkatli ve temkinli olacak. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun. Mangal Partisi olduğu akşam yakınımızda kardeşim (ibobey) ve arkadaşları da mangalbaşındaydı. Ankara'dan gelen arkadaşları kazanızı görmüşler. Çok yavaş olduğunuz halde çok korkunç olduğunu söylediler. Senin bacağının durumunun çok kötü göründüğünü söylediler. Umarım çok bir sorun yoktur. Olayı anlatan arkadaşta çok deli motorculardandır ama Allah'tan nişanlandıda biraz yavaşladı. Herşeyde bir hayır var demek ki. Sizin kazanızdan çok etkilenmişti. Sanırım daha dikkatli ve temkinli olacak. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

Görmüşler mi? Valla etrafımda hiç motosikletli yoktu gibi hatırlıyorum. Daha doğrusu etrafımda sadece kız arkadaşımı aradığım için hiç kimseyi göremedim. Gözlerim kararmıştı resmen. Çok net hatırlıyorum, çünkü ilk ışıkları geçtikten sonra ibreye baktığımda 50km. gibi bişey gösteriyordu. Bacağımdaki yarık gerçekten çok ciddiymiş. Doktor dikiş atarken ileride hissizlik problemi yaşayabilirsin, çok derin kesilmiş ve sinirlere zarar vermiş dedi. Öyle birşey ki, yara kanamadı bile. O kadar derindi yani. :salut: Şimdi biraz daha iyiyim, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar