- Motosikleti
- ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
- Konu Yazar
çok çok geçmiş olsun ALLAH tekrarının yakınından bile gecirmesin inşallah, tez vakitte ikinizinde saglıgına kavusmas duasıyla...
Amin arkadaşım, çok sağol. :rendeer:
çok çok geçmiş olsun ALLAH tekrarının yakınından bile gecirmesin inşallah, tez vakitte ikinizinde saglıgına kavusmas duasıyla...
kardeşim kısmetse mahkemene benide çağır gelmek isteyen arkdaşlarda gelsin bu adamı bi güzel dövelim olurmu ben ciddiyim sinir oldum çay ve sigara muabbetine kendini satsa bi kask parası etmez o herif
dostum çok geçmiş olsun allah birdaha böyleşeyler yaşatmasın.
ciddi bir kaza... çok dikkatli okudum... Allah beterinden korusun... bazı düşünceler geçtti aklımdan.. ama bende kalsın... inan çok üzüldüm.. her ihtimale karşı sadece şunu söylyim sevdiğim insanları artçı olarak almıyacak sanırım..
tekrar geçmiş olsun :rendeer:
Nasıl düşünceler? Sende kalmazsa ve paylaşırsan çok sevinirim. :cat: Çok sağol iyi dileklerin için.
yaa ben boğa burcuyum ne yani şimdi kaza sırası bizemi geçiyooçok geçmiş olsun Koç burcu içersimdeyiz kazaların en yoğun olduğu dönem. Neyseki bugun boğa ya geçiyoruz artık daha az kaza olur umarım
Birde neyseki full korumalymışsınız bende aynı hızda giderken mont olmaıgı için düşnce omzum feci kırıldı...
Full korumanın önemi arkadaşlar lütfen buna dikkat edin korumaları ertelemeyin.
başımdan geçen bi olayla ilgili ve sevdiğimiz insanın sevdiklerine yaşatabileceğimiz acılar ve bize geri kalan sorumlulukları gibi...
çok dikkatli olalım arkadaşlar :cat:
çok geçmiş olsun yaaa çok üzüldüm.bende genelde kız arkadaşımla binerim ve en çok korktuğum şeydir bu.Allah kimsenin başına vermesin.umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
otobüsçü ne oldu şerefsiz?durdumu kaçtımı?şikayet ettin dimi?
çok üzüldüm ya...Geçmiş olsun...biraz daha aklımı başıma toplamam lazım bu günlerde...yoksa sonum kötü olacak ...sürüşüm bu aralar çok berbat...çekidüzen vermem lazım kendime...
Çok geçmiş olsun mahkemeye sefer düzenleyelim kesin. Çünkü Halk otobüsü şöförlerinden tanıdıklarım var. Amip gibi 123125 kişi ile geleceklerinden emin olabilirsin.
Çok geçmiş olsun. Mangal Partisi olduğu akşam yakınımızda kardeşim (ibobey) ve arkadaşları da mangalbaşındaydı. Ankara'dan gelen arkadaşları kazanızı görmüşler. Çok yavaş olduğunuz halde çok korkunç olduğunu söylediler. Senin bacağının durumunun çok kötü göründüğünü söylediler. Umarım çok bir sorun yoktur. Olayı anlatan arkadaşta çok deli motorculardandır ama Allah'tan nişanlandıda biraz yavaşladı. Herşeyde bir hayır var demek ki. Sizin kazanızdan çok etkilenmişti. Sanırım daha dikkatli ve temkinli olacak. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.