Kaza Yaptım ! :(

çok geçmişolsun ALLAH beterinden saklasın sen ii olda aman motor bu alınır bi daha...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun ..............

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motyorun üstümüzde4 kalma şansı çok fazla ayani bot eldiven ve bellik çok öçnemli eğer belde yanlış bi yere gelirse felç bile olabilir geçmiş olsun kardeşim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok gecmıs olsun abıcım....allah beterınden saklasın....
o yardım etmeyenleri alah bıldıgı gıbı yapsın....
hele o motorcuya ne demelı....vay a........ oglu vay..... ulen senın her tarafın motorcu olsa nolur... :farao:
tekrar gecmıs olsun abıcım....

ertekin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa okuyunca şok oldum çok gçmiş olsun,bende 2 gün önce kaza geçirdim ve benim motorda bende idare eder durumdayız,aynı şekilde benimdee üstümdeki korumalar sayesinde bişey yok ama dizlerim fena durumda:(tekrar çok geçmiş olsun:(

ne kadar çok sevenin varmış ertekin ::friends:
sana birşey olmamış yeter... hallederiz motoru :wiinkk:

derra

Sana da çok geçmiş olsun derra ... Ben de kaza yaptığımda ilk dizlerim gitmişti... Umarım yakında iyileşirler :rendeer:
Pazar günü yarışa gelin de sitres atın birazcık ::alkiis::

Çok geçmiş olsun Ertekin.Allah bir daha göstermesin inşallah.Kaza yapanın derdinden yine kaza yapan anlar.Bir ihtiyacın olursa Maltepe'deyim.:wiinkk:
Yardım etmezler sağolsunlar.Geçen gün başıma bir olay geldi.Müsade ederseniz anlatayım.Çünkü artık insanlık diye birşey kalmamış bende bundan sonra ona göre davranacağım.Tamam herkese maletmiyorum ama.Hakedene ona göre muamele ve taviz yok bundan sonra bir motorcu olarak kimseye.Neden?
Cevizli istikametinden Maltepe'ye doğru geliyorum minibüs yolundan.Dragos kavşağının orada ki kırmızı ışıklarda durdum.Yeşil yandı tam kalktım,abartı eksozlu Brodway marka bir araç bize yanan yeşili dinlemeden u dönüşü yapılmayacak yerden dönüşe geçti bende bekledim h....nı.Sonrası için böyle diyorum,çünkü h....nın önde gideniymiş bunlara ne yolu ne beklemesi.Neyse bu h....n önümde ağır ağır gidiyor babasının yolu ya,eğildi sağ tarafa ayna falan düzeltti tabi eksozda iğrenç bir böğürdeme.Bende dayanamadım sağından geçtim sonra tam önüne geçtim tali yoldan bir araç çıktı mecbur fren yaptım, o da sert fren falan değil.Bu h...n girdi motorun dibine kadar bir korna o da havalı:) neyse ben oralı olmadım devam ettim bu arkamdan bastı Maltepe girişinde trafik sıkışınca geldi üstüme solumdan beni sıkıştırdı bende artık arabanın birine yapıştım kaldım.:) Sonra iki h...n indi aşağıya gerisi malum.Ben suçlu çıktım.Motoruda bırakamıyorum biraz trajikomik bir kavgaydı.Bir elimle motoru tutuyorum bir elimle ikisinede Allah ne verdiyse.:queen::queen::queen:
Ama en önemlisi yine full koruma.Hıyarlar nereme vursa
yemiyor.:queen::queen::queen:
Anlayacağınız bunlara yaranılmaz hepsi bize gıcık.Onun için kim hakediyorsa dalın.:queen::queen::queen: Bu söylediklerime karşı gelen olursa da diyorum ki.Başınıza böyle birşey gelince görüşürüz.Tekrar geçmiş olsun Ertekin.:rendeer:

Ucuz atlatmışsın, bir daha kaza yapmamanı temenni ederim, geçmiş olsun.

ozkansava

Sana da geçmiş olsun o zaman... ::igne::

Bugün benim de burada bir haberimi görebilirdiniz... Ama ben açmazdım heralde topici...
Dün bir gezi sonrası gece saat 12 civarı eve dönüyorum E-5'ten... Kurtköy civarları... Otoyol ışıkları yanmıyor , heryer zifiri karanlık... Neyse , kaptırmış gidiyorum 110-120 (cbf'e göre kaptırmış :) ) Bir anda sol şerit doldu , sağ şerite geçtim önüm açık... Sonradan sol şeridin neden dolduğunu anladım :queen:
Bir kamyonun kasası açılmış , sağ şerit boydan boya ezilmiş domates... Motorun ön ve arka tekeri ikisi de kaydı , kontrolu kaybettim , ama yan yatmadım... Paten yapıyorum , fren de yapamıyorum... Buz üstünde kaymak gibi... kaya kaya yan şeride geçtim.... Sonra ilerleyip emniyet şeridinde durdum. Kutlama yaptım kurtulduğum için :cherry:

geçmiş olsun kardeşim, ucuz atlatmışsın neyseki. hiçbirşey bizi bu sevdadan alıkoyamazzzz, bir daha olmaması dileğiyle...:rendeer:

geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış kazanın buyu küçü olmaz atlatmışın sen şükret allaha
insanlarımız yardım duygusunu yitirmiş kalpleri taşlaşmış olabilir ama umudumuzu yitirmeyelim bir insan oğlu çıkıyor mutlaka.
türkiyede yada uzayda virejlera yavaş girelim.yağ su birikintisi cıka bilir. arızalı araç olabilir. yada tarmir edilmiş coktan yoluna gitmiş ama ikaz için konulan kocaman kaya parçası olabilir , hatta sıncap bile cıka biliyor
kazasız seyirler herkese

büyük geçmiş olsun allah korumuş ufak sıyrıklarla atlatmışın
geçenlerde bende göcek rampasında motoru yatırdım virajda on tekere
küçük bi taş denk gelmesinmi allahtan yol kuruydu ve lastik sıcaktı ucuz atlattım toparladım eğer toparlayamasaydım aşagısı ucurumdu vede senin kadar şanslı olamayabilirdim...

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum... Çok incesiniz saolun... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar