Çok geçmiş olsun Ertekin.Allah bir daha göstermesin inşallah.Kaza yapanın derdinden yine kaza yapan anlar.Bir ihtiyacın olursa Maltepe'deyim.:wiinkk:
Yardım etmezler sağolsunlar.Geçen gün başıma bir olay geldi.Müsade ederseniz anlatayım.Çünkü artık insanlık diye birşey kalmamış bende bundan sonra ona göre davranacağım.Tamam herkese maletmiyorum ama.Hakedene ona göre muamele ve taviz yok bundan sonra bir motorcu olarak kimseye.Neden?
Cevizli istikametinden Maltepe'ye doğru geliyorum minibüs yolundan.Dragos kavşağının orada ki kırmızı ışıklarda durdum.Yeşil yandı tam kalktım,abartı eksozlu Brodway marka bir araç bize yanan yeşili dinlemeden u dönüşü yapılmayacak yerden dönüşe geçti bende bekledim h....nı.Sonrası için böyle diyorum,çünkü h....nın önde gideniymiş bunlara ne yolu ne beklemesi.Neyse bu h....n önümde ağır ağır gidiyor babasının yolu ya,eğildi sağ tarafa ayna falan düzeltti tabi eksozda iğrenç bir böğürdeme.Bende dayanamadım sağından geçtim sonra tam önüne geçtim tali yoldan bir araç çıktı mecbur fren yaptım, o da sert fren falan değil.Bu h...n girdi motorun dibine kadar bir korna o da havalı

neyse ben oralı olmadım devam ettim bu arkamdan bastı Maltepe girişinde trafik sıkışınca geldi üstüme solumdan beni sıkıştırdı bende artık arabanın birine yapıştım kaldım.

Sonra iki h...n indi aşağıya gerisi malum.Ben suçlu çıktım.Motoruda bırakamıyorum biraz trajikomik bir kavgaydı.Bir elimle motoru tutuyorum bir elimle ikisinede Allah ne verdiyse.:queen::queen::queen:
Ama en önemlisi yine full koruma.Hıyarlar nereme vursa
yemiyor.:queen::queen::queen:
Anlayacağınız bunlara yaranılmaz hepsi bize gıcık.Onun için kim hakediyorsa dalın.:queen::queen::queen: Bu söylediklerime karşı gelen olursa da diyorum ki.Başınıza böyle birşey gelince görüşürüz.Tekrar geçmiş olsun Ertekin.:rendeer: