Kaza Yaptım ! :(

ertech çok geçmiş olsun..allah beterinden saklasın..milletin duyarsız oluşundan dolayı üzüldüm ancak motosikletli arkadaşın yardımıda ' işte budur yaa' dedirtti :rendeer:

Çok geçmiş olsun, böyle ufak sıyrıklarla atlatmış olmana sevindim, insanların duyarsızlığı ise ciddi can sıkıcı bir durum. Bu arada merak ettim, kazadan sonra ne yaptın? motoru kaldırıp yola devam mı ettin yoksa sen hastaneye motorda çekiciyle mi gitti? Aslında merak ettiğim allah göstermesin bu tür durumlar başımıza geldiğinde nasıl davranmalıyız, ne yapmalıyız? onu öğrenmek istiyorum.

Kaza şansıma servise 200-300 metre yakın bi yerde oldu
motoru kaldırıp çalıştırdım öyle gittim...

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.Daha önemlisi alınacak dersleri de almışsın.
Hepimizin yaşadıklarından ders çıkarması lazım.Tam koruma her zaman gerekli.İstanbuldaki mesafeler şehiriçi olsa da devamlı otoyolda kullanıldığından uzun yol gibi düşünüp yazlık bot veya çizmeyi ihmal etmemek lazım.
Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.

Arkadaşlar gerçektn halini anlayan birileri olunca insan rahatlıyor kazanın stresi azalıyor...

çok teşekkür ediyorum hepinize... :)

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah tekrarını göstermesin inşallah. Botlar çok önemli kaza anında direk olarak bilek kısmından darbe alıyoruz.. Allaha şükür ucuz atlatmışsın. Geçmiş olsun tekrardan...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun , su birikintilerine girerken mümkün olduğu kadar motoru doğrultarak girmek gerekiyor imiş , bazen köprü üstüne çıkıldığında sulamadan kaynaklanan sular oluyor çok sakat onlarada dikkat

Kardeşim çok geçmiş olsun. Sana birşey olmamış ya motor hallolur merak etme, takma kafanı, olacağı varmış. Biliyorsun bende bir kaza geçirdim. Benimde kafa grenajında değişen parçalar oldu. Hondada sağ sinyal 137 milyondu ben internetten, sahibinden.com'dan orjinalini 50 milyona aldım. Bu tarz çıkma parçalar çok var. Hondada yaptırmayı düşünüyorsan önce değişecek parçaların listesini çıkarttır. Daha sonra o parçalardan internette buluruz. Ben sana gerekli konularda yardımcı olurum. Hiç dert etme nette biraz araştırma yapınca çok şaşırdım. Bizim motorun çoğu parçası internette satılıyor hemde yarı fiyatına :cat:
Özelden cep numaramı gönderiyorum. Parçaları gerekirse bende araştırırım. Listeyi çıkarman yeter. Tekrar geçmiş olsun. umarım birdaha böyle şeyler yaşamazsın :rendeer: Hondaya yaptıracaksan bile önce parçaları bi araştır derim :cat:

Daha ilk tanistigimizda, uzerimdeki kiyafetlere bakip "bunlar seni motor uzerinde korumaz, sadece gittigin yerde cok yakisikli olursun" diyerek beni bilinclendiren ve "korumalar sana belki sadece 1 defa lazim olur, ve o zaman uzerinde degilse belki de bir daha hic giyemeyebilirsin" diyen agabeye saygilarla...

Arkadas, gecmis olsun, yine hafif atlatmissin, bundan sonra tecrube yonunden sen bircogumuzdan bir adim onde olacaksin, daha da ileriye gitmemen dilekleriyle...

Daha once, "yazin nasil kask takacagiz" dedigimde yanlis anlasilmistim, o yuzden artik espri yapmiyorum. Yaz da olsa kask+bot+eldiven her zaman mevcut bulunuyor uzerimde...

geçmiş olsun kardeş ucuz kurtulmusun ne diyim.bende gecen gun aynı boyle bi durumla karsı karsıya kaldım ama yoparlayabildim.

buarada bagdat caddesini sonundan kadıkoyden motorcuların onunden gecerk cevreyoluna cıktıgımız yolda tam virajın kor noktasına lagım suyu akıyodum umarım orada bir motor kazası yasanmaz cok tehlikeli..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALLAH Kaza Bela Vermesin AMİN :pale:

Kazasız Sürüşler Dileği İle :)

büyük geçmiş olsun sizde önemli bi şey olmaması sevindirici. Malesef artık insanlık bitmek üzere herkes robot olmuş sanki. Allahtan bu tarz durumlarda birbirimizi yanlız bırakmıyoruz.

abi cok gecmıs olsun yapabılcegım bısı oursa hemen haber ver yanına gelırım..

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... Böyle bir durumda yalnız olmamak çok güzel bişey, çok mutluluk verici... İyki varsınız...

Carcharoth :
İlgin için çok teşekkür ediyorum... Liste p.tesi çıkacak elime geçince seninle paylaşırım... Çok saol :) bende bişey yok ya maddi hasar 2. planda... İlk ciddi kazam şokundayım hala ama sizlerin sayesinde çok iyi hissediyorum kendimi...

Pra:
Çok saol Özgürcüm... Bende hiçbirşey yok Allah'a şükür iyiyim... Bunu düşünmen bile yeterli benim için çok saol...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar