Kaza Yaptım!

Geçmiş olsun,biriktirdiğiniz bu tecrübelerle,3-5 hamle ilerisini görebilen trafik oyuncusu olursunuz.
Aman o tecrübeleri yola çıkarken yanınıza almayı unutmayın.
Taksiciye kızanlar haklı ancak bu bir taksi değilde kedi,köpek vs de olabilirdi,etkenlere kızıp kendi eksiklerimizi unutmayalım.
Bilhassa motor sürücülüğü hata ve dalgınlığı affetmez.

Super Moderator
geçmiş olsun kardeş:rendeer:
inş. en büyük kazan bu olur
insanlarımız çok duyarsızlaştı artık malesef

İHTİYAR;566308' Alıntı:
Geçmiş olsun,biriktirdiğiniz bu tecrübelerle,3-5 hamle ilerisini görebilen trafik oyuncusu olursunuz.
Taksiciye kızanlar haklı ancak bu bir taksi değilde kedi,köpek vs de olabilirdi,etkenlere kızıp kendi eksiklerimizi unutmayalım.

abi yapma gözünü seviyim. senin dedigin gibi düşünürsek hiçbir motorsikletlinin sokağa çıkmaması lazım. yolda ilerlerken sürekli önümeze birşeyin çıkacagını düşünerek ilerleseydik 40 km hızı hiç geçmememiz gerekiyor.tabiki dikkatli olmamız gerekiyor ama onunda bir ölçüsü var . kırmızı ışıkta geçen arabayada biz dikkat edeceksek bırakalım motosiklet tutkusunu felan alalım altımıza 1989 model as 600 kamyon ozamanda taksi sürücüleri kırmızı ışıga dikkat etsin:cherry:

cok geçmiş olsun

kardeş cok geçmiş olsun.boşver sana bişe olmasın... Motorun yedek parçası var, 3-5 kuruş parayla temizlersin motoru. ama bu taksicilerin büyük bi çogunlugu da KENDİNİ DEVAMLI SAVAŞTA,(ARABA GEÇME SAVAŞI) sandıgı için...durum malüm.. kendine cok iyi bak...:cat:

Geçmiş olsun... Yağmurda ve karda motosiklet kullanımı maksimum dikkat gerektiriyor gerçekten... Allah beterinden saklasın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmiş olsun abıcım.....ucuz atlasmıssın..cana gelecegine mala gelsın abıcım...sende bısey yokya gerısı önemlı değil....k.i.b

abi yapma gözünü seviyim. senin dedigin gibi düşünürsek hiçbir motorsikletlinin sokağa çıkmaması lazım. yolda ilerlerken sürekli önümeze birşeyin çıkacagını düşünerek ilerleseydik 40 km hızı hiç geçmememiz gerekiyor.tabiki dikkatli olmamız gerekiyor ama onunda bir ölçüsü var . kırmızı ışıkta geçen arabayada biz dikkat edeceksek bırakalım motosiklet tutkusunu felan alalım altımıza 1989 model as 600 kamyon ozamanda taksi sürücüleri kırmızı ışıga dikkat etsin:cherry:

Elint'ciğim haklısın,bizim canımız yine bize emanet azami dikkati önce biz göstereceğiz.
Dikkat ederseniz arkadaş lambalarda durmuş sonra dalgınlıkla yeşil yandığını farketmiş öyle diyor.
Kendinizi veremiyorsanız motorla trafiğe çıkmayın,kendi hayatınızın değerini bir siz birde anneniz bilir.
Yani arkadaşın trafiğe yeterince hakim olmadığını hissetim,siz ne dersiniz.:wiinkk:

Malum yerler ıslak ve kaygan!
4 yolda ki ışıklarda durdum!
Sonra bir an dalmışım hemen ışığa baktım ve hala yeşil yanıodu bastım gaza tam karşı istikamete gidiyordumki sağ taraftaki taksi aniden ilerleme sabırsızlığında bulundu! taksi tam önüme gelince mecburen birz sola kaçtım yol eğimliydi ve tam olarak metal kanalizasyon ızgaralarının üstüne geldim ki sonrası zaten hatırımda diil bir anda kendimi yerde sürükleniyorken buldum!
Neyse durmayı başardım ve ayağı kalktım motor hala sürükleniyordu.
Mümkün olduunca yağmurda artık motora binmiyeceğim..

cok gecmiş olsun işte bütün taksiciler aynı degil insan sonucla iyi insan war kötü insan war sanada kötülerinden denk gelmiş Neyse sende bişey yok ya motor düzelir :cat:

Yukarıda söylediğim gibi kaza geçirip sağ kaldıysak bu tecrübenin fiyatı yaşamınız kadardır.

Yukarıda söylediğim gibi kaza geçirip sağ kaldıysak bu tecrübenin fiyatı yaşamınız kadardır.

Hocam haklı, zaten bütün teorik sürüş eğitimlerinde ilk söylenen şey "zihniniz motosikletinizden 3-5 saniye önde gidemiyorsa motosiklete binmeyin" değilmi. Trafikte motosiklet sürücüsünün hayatını, kimse motosiklet sürücüsünden daha iyi koruyamaz. Arabanızı offensive kullanmayı seviyor olabilrsiniz ama, motosikletinize uzun yıllar binmek istiyorsanız biraz defensive kullanmaya alışmak gerek.

::plus1::

Arkadaşlarımızın kaza geçirmesi bizi üzüyor. :cyclopsan
Ama diğer yandan ; "Kaza geçirdim fakat bende birşey yok. Buradayım ve yaşıyorum." demesi bizleri sevindiriyor... :cat:

geçmiş olsun dostum..bende yakın zamanda böyle bir kaza yaşamıştım..ve burda yazmıştım..üstelik bayan beni resmen biçip gitmişti..yaparlar yani..daha fazla dikkat etmekten ve trafikte bu tür hayvanların olduğunu aklımızdan çıkarmadan ilerlemek kalıyor bize..tekrar geçmiş olsun

Bu tarz bir kaza 2 ay önce ben yapmıştım geçmiş olsun, Koruma önemli bendede ful koruma vardı çizik bile almadım, Aman özellikle ıslak zeminde logarlar buzdan beter kayıyor gerçekten. Tekrar geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum geçmiş olsun üzdün bizi

cok geçmiş olsun arkadaşım...

kendimden örnek vereyim; motosiklet kullanmaya yeni başladım ama burdaki daha tecrubeli arkadaşların yazılarını cok okudum ve uyguluyorum..

mesela motosiklet kullanırken kesinlikle dalmamak gerekiyor otoban yada biraz boş yollarda özellikle insan başka şeyler düşünebiliyor
"o gun neler oldu?" "gitceğim yere varınca ne yapıcam?" "su yanından gectiğim kız sevgilim olsa ne gusel olurdu" gibi...

ben kendimi böyle bir durumda bulduğumda hemen kendi kendime konuşmaya başlarım; kendine gel.. yolu düşün... ileriye bak.. su öndeki arabanın kapısı acılabilir.. arkanı kolla su araba hızlı geliyor vb.. gibi yada sarkı söylerim genelde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar