Kaza Yaptım!

Geçmiş olsun.
Her kazadan bir şey öğrenmek lazım.(Bizler için)Ne yapılabilirdiyi hep sorarım kendime.

ışıklar ve taksiler

:pale:
f_krokii_3933m_ac032f9.jpg

Arkadaşlar Çamlıca Bilfen Kolejinin önünde ki 4 yolu bilenleriniz vardır!
Dün libadiye tarafından o 4 yola geliyordum!
Malum yerler ıslak ve kaygan!
4 yolda ki ışıklarda durdum!
Sonra bir an dalmışım hemen ışığa baktım ve hala yeşil yanıodu bastım gaza tam karşı istikamete gidiyordumki sağ taraftaki taksi aniden ilerleme sabırsızlığında bulundu! taksi tam önüme gelince mecburen birz sola kaçtım yol eğimliydi ve tam olarak metal kanalizasyon ızgaralarının üstüne geldim ki sonrası zaten hatırımda diil bir anda kendimi yerde sürükleniyorken buldum!
Neyse durmayı başardım ve ayağı kalktım motor hala sürükleniyordu.
Arkama döndüm ve taksi yoktu! Kaçmış :(
Önce kendimi kontrol ettim allahtan koruma giyindiğim için çizik bile yoktu!
Ağrı sızı olmadığınıda fark edince motora doğru ilerledim!
Motoru kaldırdım ve sağa yanaştırdım maarşa bastım çalıştı.Yalnız(bu arada motor Çelik Tiger 150) motorun kaporta da biraz masraf var!
Neyse yine allaha şükür çiziksiz atlatık ama yağmurlu havaları zaten sevmiyordum artık hiç haz etmiyorum.Mümkün olduunca yağmurda artık motora binmiyeceğim..

o yolu çok kullanırım libadiyeden koşuyoluna giderken o ışıkta bende beklerim ama arkamda bir taksi var ise kırmızı ise dahi devam etmem için korna çalar.. takmam tabii ki onun kornasını gece bile olsa beklerim yeşili çünkü çok sakat bir yer karşıdan gelen hızlı geliyor... tehlikeli bir kavşak ve devamıda tehlikeli bir yol altunizade ışıklara kadar bilenler daha dikkatli gitsin.. kazasız belasız sürüşler dilerim

hepsi değil tabi ama bu taksicilerin çoğu gereksiz insanlar :farao: adam gibi olanlar var ama geneli değiştirecek kadar değil maalesef. neyse asıl meseleye dönersek, geçmiş olsun ne diyim, Allah'tan ciddi birşey yok. :)

bu kazayı anlatmana bir acemi olarak ayrıca sevindim, çünkü böyle örnekler sayesinde daha dikkatli oluyoruz, karşılaşabileceğimiz problemlere karşı bilgi kazanmış oluyoruz. :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çok büyük geçmiş olsun.....Sanki bir an bir kötü haber daha okuyacağım hissine kapıldım..Şükür öyle değilmiş....

tskr edrm arkadaslar...uzun zmn oldu gerci ama,gecmis olsun dilekleriniz icin teskr etmek istedim! =)

Geçmiş olsun kardeşim.
Benzer bir kazayı, bir ay önce aynen böyle bir dört yol ağzında ben de yaşadım, Benim olayın da müsebbibi bir dolmuş/minibüs idi, full korumalı gezdiğimden ve süratim az olduğundan yarasız beresiz atlatdım. size yapılan olay da olduğu gibi; dolmuşcu bastırdı gitti. Ne bir durup "geçmiş olsun" vb. gibi bi insanlık göremedim.
Motosiklet kullanıcıları yurdumda adam yerine hiç bir zaman konmayacak vesselam.

o taksıcıye soylenecek bır sey var ama ıcımızdede taksıcıler var bosver benım de araba tunıngcısı motor dusmanı bır arkadasım var bana hergun arkadasım olmasan su motoruna carpacam bır gun dıyor yolda gıden kuryelere bıle carpası gelıyormus motorlar sevılecek makıneler degılmıs .... dedım sen bır kuryeye kasti çarp bir telefonla hepsı gelsın sen orada nasıl dayak yıyorsun gor dedım ...
sıkıştırsanızda .tasıt yerıne koymasanızda .deli ,serseri desenizde ALAYINIZA İSYAN MOTORCUYUZ

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun dıkakt et kendıne...

Hocam geçmiş olsun.

İstanbul trafiğinde araç kullanmak gerçekten kolay değil...

kardeşim onla geçmiş olsun yaw adamlara bi türlü anlatamadık MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN okadar
çok mu şey istiyoruz acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar