Kaza Yaptım!

gecmis olsun ;
motor sürerken sürekli dikkatli olup yağmurda ise iki kere dikkatli ve yavas gitmeli...

Geçmiş olsun, ''Bir musibet bin nasihatdan evladır'' sözü özü, mukakkak ki başınızdan geçen olumsuzluktan çıkartdığınız bir ders vardır. Daha öncede benzer konuda benzer bir söz söylemiştim. ''Kişilik zafiyeti olan kişiler, Motorlu aracın üstüne çıktıklarında, insanlıklarını aracın dışında bırakıp, aracının Beygir gücüyle Voltran'ı oluşturuyor'' Böyle olunca ortaya çıkan Ucubeden korkarmısınız, kaçarmısınız bilemem. Ama maalesef gerçek bu. Bu Ucubeleri ayıklamak mümkünmü? Şu an ki şartlarda imkansız. O zaman iş bize düşüyor. Ne kadar kendimizi koruyabilrsek, bu hobimizi kendimiz ve çevremizi üzmeden daha fazla ifa edebiliriz. Sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
tanışma topiği ile siteye girmeni beklerken habere bak:pr: hasan'ım çok geçmiş olsun

Bazen trafikte motorcu arkadaşlara yol veriyorum. Bazıları şaşırıyor.
Tabi bizde motorcuyuz diyemiyoruz.:queen:
Malesef insanlık yardımlaşma bu hallerde. Kedi görsek durup yardım etmek lazımken kaza yapmış bir insana yardım etmeyen bir toplum olduk.:salut:

oncelikle gecmis olsun kardeş...hiç takmıyolar gerçektende...

sbuyukkilic aynı şekilde bende yol veriyorum ve genelde karşılığını bi selam ve bi korna ile alıyorum mutlu oluyorum abicim...

tekrardan geçmiş olsun arkadaşım...

çok geçmiş olsun

taksicilerin zaten hepsini allah bildiği gibi yapsın.Memlekette insanlık ölmüş.Birlik olalım arkadaşlar,bari biz birlik olalım.

geçmiş olsun..iyiki sana bişey olmamış ya boşver taksicide Allahından bulsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar