Kaza Yaptım!

:pale:
f_krokii_3933m_ac032f9.jpg

Arkadaşlar Çamlıca Bilfen Kolejinin önünde ki 4 yolu bilenleriniz vardır!
Dün libadiye tarafından o 4 yola geliyordum!
Malum yerler ıslak ve kaygan!
4 yolda ki ışıklarda durdum!
Sonra bir an dalmışım hemen ışığa baktım ve hala yeşil yanıodu bastım gaza tam karşı istikamete gidiyordumki sağ taraftaki taksi aniden ilerleme sabırsızlığında bulundu! taksi tam önüme gelince mecburen birz sola kaçtım yol eğimliydi ve tam olarak metal kanalizasyon ızgaralarının üstüne geldim ki sonrası zaten hatırımda diil bir anda kendimi yerde sürükleniyorken buldum!
Neyse durmayı başardım ve ayağı kalktım motor hala sürükleniyordu.
Arkama döndüm ve taksi yoktu! Kaçmış :(
Önce kendimi kontrol ettim allahtan koruma giyindiğim için çizik bile yoktu!
Ağrı sızı olmadığınıda fark edince motora doğru ilerledim!
Motoru kaldırdım ve sağa yanaştırdım maarşa bastım çalıştı.Yalnız(bu arada motor Çelik Tiger 150) motorun kaporta da biraz masraf var!
Neyse yine allaha şükür çiziksiz atlatık ama yağmurlu havaları zaten sevmiyordum artık hiç haz etmiyorum.Mümkün olduunca yağmurda artık motora binmiyeceğim..

geçmiş olsun dostum.kaza nezaman gelir belli olmuyo işte.aman dikkat bence çok acil bişi olmadıkça yağmurda motora binmeyelim.motor keyif işi.çok geçmiş olsun dostum sende bişi olmamasına çok sevindim.saygılar.

Sağolun!
Yalnız canımı çok sıkan olaylardan biriside isanların çok duyarsız olması arabasından inipte kadıran bir kişi bile olmadı!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun....Kaldırmazlar...Ama çalıştıramadıklarında arabaları nı bi el atalım be şuna demeyi bilirler....4 teker sürücüleri böyle naapcaksın...:p

Geçmiş olsun.:rendeer:
Taksicide insanlık yokmuş sanırım :farao:

Geçmiş olsun da bir kaza ancak bu kadar detaylı anlatılır :) Video kaydı felan koysaydın bari :)

Çok Çok geçmiş olsun. Umarım o taksici ve çevrende durupda yardım etmeyen kişilerinde başlarına aynı olay gelir. O zaman anlarlar.. Durumunu çok iyi anlıyorum tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun talihsizlik olmuş...
Yağmurlu ve karlı havada dikkatli olmak gerek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Özellikle taksiciler ve otomobil sürücülerinin o lanet olası sabırsızlığı biz motosiklet sürücülerini kazaya sevk ediyor ! Tam cinnet bir olay ! Dostum senin adına geçmiş olsun diyorum ALLAH beterinden sakınsın.

Eğer acemiyseniz yağmurlu ve karlı havalarda ve hatta yerler kuru bile olsa geceleyin yola çıkmayın zaten.

Ayrıca mazgallar ve demirden logar kapakları vs. yağmurda her zamankinden daha kaygan olur. Üzerlerinden geçerken daha dikkatli olun, mümkünse motor yatık durumdayken üzerinden geçmeyin.

Bu site ve birçok sitede yağmurda sürüşle ilgili yazılar olması lazım. Onları takip edin.

Çok Çok geçmiş olsun. Umarım o taksici ve çevrende durupda yardım etmeyen kişilerinde başlarına aynı olay gelir. O zaman anlarlar.. Durumunu çok iyi anlıyorum tekrar geçmiş olsun

Bazen trafikte motorcu arkadaşlara yol veriyorum. Bazıları şaşırıyor.
Tabi bizde motorcuyuz diyemiyoruz.:queen:
Malesef insanlık yardımlaşma bu hallerde. Kedi görsek durup yardım etmek lazımken kaza yapmış bir insana yardım etmeyen bir toplum olduk.:salut:

geşmiş olsun arkadaşım.:pale:

o taksiciyide söylenecek çok şey var ama neyseee. umarım birgün kendisi aynı duruma düşer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar