- Konu Yazar
arkadaslar cpz 69 plakalı runner antalyalılar bilir motorumla cok feci bir kaza gecirdim kazadan 8 saat öncesi dahil hic birsey hatırlamıyorum..
anlatılana göre sanayıden cevre yoluna giderken 4 runner arkadas sanırsam hızlı gıdıyoruz yada gaza geldım yada bırının gazabına ugradım bılemıorum 140kmh ile sollamaya griorum onumdekı otobusten yolu goremedıgımden sol refüjde sulama yapan su tankerini kurtaracak mesafem olmamıs denilene göre benden once giren arkdaş silme kurtarıyor bn kurtaramayıp tam köşeden patlıyorum hiç fren yokmuş arkadaşlar :S sonrasında ilk mudehale ve doktorun amelıyattan cıkıp mudaheleyı erken yapması tabıkıde en buyuk etken allahın öldürmemesi herkez ölümümü beklerken -beyinde ödem-iç kanama-daşak yok karaciğer kesilmiş- ön kol amelıyatı 2 platin 10 gün yoğun bakım mücadelesi ve sonrasındakı bın bır turlu cıle halınde bu gunume geldım şuan kalçadan kırıgım var amelıyat beklıyorum kalca protezi takılıcak ve bırcok seyı ömrüm boyunca yapamıycam
arkadaslar sorum ve ricam şu sizden motorun sigortası vardı bunlarda yaralanmalı trafık kazalarınde odenecek tutar ve sakatlık halınde odenecek tutarlar falan yazıor ehlıyetım yok ve benı suçlu cıkarmıslar halıyle.. ben bunlardan yararlanabılırmıyım bırısı yararlanırsın dedı kafam karıstı bi aydınlatırsanız sevinirimanlatılana göre sanayıden cevre yoluna giderken 4 runner arkadas sanırsam hızlı gıdıyoruz yada gaza geldım yada bırının gazabına ugradım bılemıorum 140kmh ile sollamaya griorum onumdekı otobusten yolu goremedıgımden sol refüjde sulama yapan su tankerini kurtaracak mesafem olmamıs denilene göre benden once giren arkdaş silme kurtarıyor bn kurtaramayıp tam köşeden patlıyorum hiç fren yokmuş arkadaşlar :S sonrasında ilk mudehale ve doktorun amelıyattan cıkıp mudaheleyı erken yapması tabıkıde en buyuk etken allahın öldürmemesi herkez ölümümü beklerken -beyinde ödem-iç kanama-daşak yok karaciğer kesilmiş- ön kol amelıyatı 2 platin 10 gün yoğun bakım mücadelesi ve sonrasındakı bın bır turlu cıle halınde bu gunume geldım şuan kalçadan kırıgım var amelıyat beklıyorum kalca protezi takılıcak ve bırcok seyı ömrüm boyunca yapamıycam