- Konu Yazar
selam arkadaşlar, ben dominoss pizzada motorcu olarak çalışıyodum. yalnız perşembe akşamı 19.30-20.00 paket servisi yaptıktan sonra işyerine dönerken caddeden sokağa döndüm, kasisten geçtikten sonra 20-30km hızlarındaydım, aşırı yağmur yağıyodu. adam gittiğim istikametin karşı tarafına(yani ben gidiş istikametindeyken adam dönüş istikametine park etmiş aracını, aracın yönü benim istikametimle aynı) park etmiş aracının birden yola girdi, bende kornaya basarak fre yaptım ve yağmurdan durumadım. şimdi diyeceksiniz o hızda nasıl durumadın, ama adam 10m mesafe vardı yoktu ki hemen yola girdi, bende durumadım ve sağa doğru kırdım ama kurtaramadım, adamın sağ yan aynasına sol kaburgamı vurdum ve düştüm. yerde yatıyodum, sonra çarpan adam hemen arabaya attı beni. hemen müdürü arattım, adam da beni arabayla devlet hastanesine götürdü, zaten müdür bizden önce devlet hastanesindeydi, o karşıladı. sonra hemen rontgen ve tomografim çekildi. serum takıldı ve ağrı kesici iğne yapıldı, sol kaburgalarımda ezilme varmış o kadar. 2 saat acill de yattıktan sonrada, hastane polisi tutanak tutalım mı yoksa aranızda uzlaşırmısınız dedi. müdür daha önceden bölge müdürünü aramış, o da şikayetçi olun, sonra sıkıntı çıkarsa(konulamayan bi teşhis veya inkar etme, ilgilenmeme gibi) elimizde resmi tutanak olsun dedi, poliste tuttu, ilçe emniyete gönderdi ve orada da ifade verdik. ben yanlış hatırlamıyosam ifademde "şüpheli", adam " suçlu şüpheli" olarak ifadeler kayıt altına geçti, şikayetçi ve davacıyım dedi, poliste o zaman savcılağa göndericez evraklarınızı dedi. bu arada kazada olay yerinde kaza tutanağı tutulmadı, çünkü ben kendimde değildim, direkt arabaya aldılar ve götürdüler.
şimdi bu olaydan sonra benim hukuksal olarak ne avantajım var veya dezavantajım var? hukukçu ve bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?. teşekkür ederim.
şimdi bu olaydan sonra benim hukuksal olarak ne avantajım var veya dezavantajım var? hukukçu ve bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?. teşekkür ederim.