Kaza Yaptım, Çiziğim Yok

Geçmiş olsun kütükçüm. Umarım son kazan olur. Takip mesafenin gerekenden kısa olmasını fark etmen ve bunu itiraf edebilmen en güzeli. Bunun için tebrikler.

Amman Arkadaş,yüreğimizi ağzımıza getirme bir daha:cat: Büyük geçmiş olsun, en büyüğünü atlatmış ol işallah:rendeer:

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim:)

geçmiş olsun sana birşey olmaması güzel birşey ama bu taksicilerle otobusculeri hiç sevmiyorum kural diye birşey tanımıyor. motorunuda iş en kısa zamanda yaptırısın kazasız bol suruşler dilerim.

öncelikle sana geçmiş olsun diyorum ALLAH korumuş her kaza bi tecrübe kazandırıyo insana bende bir kaç kez kaza geçirdirm hafif hasar ve yaralanmalı. Ama 2008 mart ayında geçirdiğim kazada önce Allahın koruması sonra kask sayesinde ölümden döndüm omuzum üç yerden kırıldı ve boynumda zedelenme oldu üzerimde suni deri kıyafet eldivenler ve kask vardı alt geçitten ters gelen bir kamyona arkadan çarptım ve bariyerlere savruldum oradan kamyonun önüne düştüm.Çarpma esnasında kask kırılarak başımdan fırladı.Kamyoncu çok rahat kaçabilecek durumdayken kaçmayıp polise ve ambulansa haber verdi ve hastaneye kaldırıldım.Trafik %100 kamyon şörörünü suçlu buldu bende önce şikayetçi oldum daha sonra kaçmayıp bana yardım ettiği için şikayetimi geri aldım.Bende o zaman A2 sürücü belgesi yoktu o yüzden 600 ytl ceza yedim.Şimdi ehliyetim var motoruda yaptırdım sağlam ama bendeki hasar daha ne kadar sürer bilmiyorum hala zaman zaman ağrılar çekiyorum ama bu motor tutkumu engellemedi aksine daha da arttırdı:) Zaten motosiklet kazalarında % 30 motor sürücüleri suçlu oluyomuş emniyetin araştırmasına göre Allah herkese keyifli ve sağlıklı motor kullanmak nasib etsin kaza yapan herkese geçmiş olsun diyorum ben

geçmiş olsun kütük. Umarım son kazan olur. Bu arada takip mesafesini belirtip hatalı oldugunu itiraf etmen gerçekten örnek bir davranış.

Geçmiş olsun kütükçüm. Umarım son kazan olur. Takip mesafenin gerekenden kısa olmasını fark etmen ve bunu itiraf edebilmen en güzeli. Bunun için tebrikler.

geçmiş olsun kütük. Umarım son kazan olur. Bu arada takip mesafesini belirtip hatalı oldugunu itiraf etmen gerçekten örnek bir davranış.

İnşallah trafik sigortası takip mesafesi olayına fazla takılmaz, dönüş olmayan yerden U dönüşü yüzünden beni haklı bulur :)

Büyük geçmiş olsun, lehine olacaktır ama yine de
sonuçtan bizi haberdar et kardeş.

geçmş olsun arkdaşım,dikkatli olmak lazım her zaman malum motorlarımızı araç yerine koyan yok yollarda.konuyu bölmezsem bir şey soracağım banada gecen bi araç çarptı kaçtı sonra şikaye etim polis rapor alkol yok raporu vb vb yazdırdık çizdirdik.adliyeden alacağım kağıtla carpan aracın sigortasından hasarı karşılayabilirmişim.peki bunun bana getirisi götürüsü varmıdır acaba?sigorta ödemelerim artarmı sigorta bozma diye bi konu duymuştum?

Geçmiş olsun Fırat. Dikkat et ; sen bize tek parça lazımsın. :mrgreen:

Böyle sürücüleri erkek eşekler kovalasın diyorum başka birşey demiyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar