- Konu Yazar
Bugün ankaradan konyaya giderken 40. kmde filan bi tane tipo birden arayoldan önüme çıktı. Hızımda 75 filandı zaten motorum ramzey 125, arabanın yan kapıdan girdim havada bi kaç takla sonra yere yapıştım, depo delindi filan, hastaneye kaldırdılar. Allahtan montum eldiven dizliğim kaskım vardı, eldiven paramparça, mont olmasına rağmen kollarım yara oldu ama dizlerim de bağlar filan kopmuş hep. röntgen filan derken, bıraktılar beni hastaneden jandarma karakoluna gittik. orda anlaşalım dedi adam 1.5 milyar istedim çünkü motor zaten haşat granaj paramparça gösterge öyle süspansiyonlar eğik, sinyaller, aynalar, depo zaten 2 yandan göçük üstüne depom fuldu 14 lt. üstümdeki malzemeleri saymıyorum bile. adamda dedi ki sen yaptır motoru ben parasını veriyim. şimdi ramzeyin ben bi manifoldunu bulamıyorum o kadar parçayı nerden bulcam kime yaptırcam üstüne adamın yaptığı hata yanına mı kalcak davacı oldum ama babamlar tutturdu anlaşalım diye yarın bi daha gitcem belki anlaşırız diye ama sizce ne yapmalıyım. mahkemeye gitsem ne olur veya ne kadara anlaşıyım?