Kaza Yaptim Bacağim Aciyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmişler olsun geçmişler olsun motorunböylesinee geçmişler ooolsuuun:salut:

Khutuck' Alıntı:
musti eğer motorun taksiden kaçabilecek bir aletse zincir ucuna asma kilit tak, kullan. Şiddete karşı olsam da bazı hayvanlar başka şeyden anlamıyor maalesef.
yaw ben tuttum bu fikri zincir ucuna asma kilit ha :cat: bayağı iyi bir fikir

musti her güne bi olay sığdırıyosun helal valla:mrgreen:
gelecek maceralarını sabırsızlıkla bekliyoruz:p
şaka bi yana geçmiş olsun:rendeer: dikkat et:rendeer:

Bence Arkadaşlar bu sağa sola ani giriş yapan araçlardan sakınmamız lazım buda çok dikkat istiyor.
En dikkat edilecek araçlar 1. Minibüsler 2. Taksiler 3. İETT otorüsleri ve Özel halk otobüsleridir. Bu araçları kullananlar çok seri oldukları için dikkatsizde oluyorlar. bir Işıklarda durupta aragazı vermekten sakınn çünkü bu aragazları Biz Türk milletinin şoförlerini iyiden iyiye gaza getiriyor sonrada seninle yarışmaya çalışıyor yakladıkları zamanda sıkıştırıyorlar.:cyclopsan aman dikkat. Kask takmayı sakın unutmayın maksat hava atmak olsa bile :)

kardeşgeçmiş olsun.sana birşey olmamışya ona dua et.kendini bilmezlerin seviyesine hiç gerek yok.

piyasa dana kaynıyor daha biraz önce minibüse korno calıyorum cıkma diye ben hızlı geliyorum vede yol benim zaten seri cıkamıyor ben de frenlere asılmak zorunda kaldım sonrada el hareketleri ile sinirimi belli ettim

benim anlamadığım ben zaten adamı uyermışım korna ile sen daha ne cıkarsın yola sanki altında racing war......

sanada geçmiş olsun bu arada

geçmiş olsun arkadaşım. bugün de benim önüme bi minibüs kırdı. Allahtan birşey olmadı. kurtardık. sağdan gideriz önümüze kırarlar ortadan gideriz korna basarlar. ne yapacaz diye sorsam cevap yok. millet ne istediğini de bilmiyor. ben ortalıyorum yolu gidiyorum. kenardan gidersek kırıyorlar. şehiriçindeki çoğu kaza da siz sağdan giderken sağa dönen bi arabanın sizin önünüze kırmasıyla oluyor.

tşk ederim
eyong özür dilerim sinirle bir çift kelime yazdım
bacağımada değil spor ayakkabı yırtıldı:salut:

çok geçmiş olsun musti, şu çoğu minibüs şöförü ve taksicileri alsak bir eğitim kurumu açsak ne güzel olur.. Hayal etmek güzel birşey

Geçmiş olsan arkadaşım.

arkadaslar bızım kafada olan sevgılı arkadaslarım sıze asrın mucızesı teleskobik jop u onerırım kapalı halı bır kalem boyutunda ama acılınca baya bıldııın job dok sıkı bı alet ve 10 ytl tahtakalede ve o kadıkoydekı pasajda satılıyo bılgılerınıze

Uzun yıllar kavga etmiş , dayak atmış / dayak yemiş ; eski bir kavgacıdan size bir tavsiye: gidip askeri malzeme satan yerlerin birinde bir jop alın! Ewet yanlış duymadınız.Fakat çaevik kuvvet polislerin kullandığı 50 liklerden değil (50 cm).
Güvenlik görevlilerinin daha çok tercih ettiği , 40 lık JOP lar var.
Eskişehirde fiyatı 4,50 YTL...

Hem motosikletin bagajına da sığar , katlanabilir!!

Adamın ayaklarına 2 tane sağlam vurursan , bak nasıl yaşamın kıymetini , insanlarla iyi anlaşmayı anlar!! ::evil:: ::ranntign ::angry2::

NOT: Eğer kalçasına vurursan 1 hafta oturamaz , omuzuna veya koluna vurursan , uzun süre kıvranır! Baldırına vurursan , bir süre yürüyemez......
.....
bu kadar bilgiden sonrası ücrete tabi... :queen:

kask yeterli birde bayıltıcı gaz tabancası bulundurun. Bazuka roket atar faydasız.:queen: :queen:

Geçmiş olsun demek en güzeli. kazada ilk hareketiniz bu olsun.

geçmiş olsun dostum..bende geçen hafta bileği kırdım sığır dolu ortalık motorcuya saygı yokk...bencede levye şart oluyo arada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar