kaza yaptım arkadaşlar....

Sanmıyorum arkadaşlar, ehliyeti olmayan taraf bütün sorumluluğu alır diye biliyorum ben, umarım yanlış biliyorumdur

:pale: geçmiş olsun arkadaşım :pale: motosikletin tek sevmediğim yönü bu işte başkaları hata yapar cezasını sen çekersin.Allah acil şifalar versin

Gecmis olsun dostum yasadigina sukur et , yakinda bir seyin kalmaz insallah. Kendine daha saglam bir malzeme al ve yoluna devam et. Biz Turkiyede motor surdugumuz surece her turlu tehlike bizi bekliyor. Plakamiz var ama bizi aractan sayan yok ne yazikki.
Arkadaslar lutfen takip mesafisine onem verin hizinizi 2 ile carpin ve takip mesafisini ona gore ayarlayin. Evimize 5 dakkika gec gidelim ama hem biz hemde motorumuz saglam varsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyetsiz olmak suçu artırıyo malesef.........
suç 1/8 den belki 6/8 e çıkabilio......

ehliyetsizlik ööle kötü bişi işte :farao: :sunny:

çok geçmiş olsun :rendeer:

kaza nasıl oldu biraz anlatırsan kendimizi ona göre ayarlayalım yollarda

çok teşekkürler ilginize arkadaşlar. evdekiler artık binmezzin diyorlar...olurmu öyle şey bu aşktan vazgeçilirmi...

Çok geçmiş olsun umarım eski sağlığına kavuşursun :rendeer:

ben kendi yolumda 40-50 km arası hızla kurtköyden pendik istikametine gidiyordum kia marka açık kasa kamyonet şöförü karşı yönden gelirken benim sağımda bulunan yola geçmeye çalışmış fakat ifadesinde beni görmediğini yazmış bende kamyonun sağ arka kasaya direk çarptım zaten hiç bişey anlayamadım direk çarptım ve uçtum ...8/8 adam suçlu .zaten tek teselimde bu ...arkadaşlar çok kötü bi duygu allah hiçbirimize yaşatmaz inşallah...

ilkay2611, çok geçmiş olsun allah böyle öküzlerden cümlemizi korusun :jocolor:

büyük geçmiş olsun.
arkadaslar suna cok dikkat edelim:
suruculer motosikletleri surus esnasında yeterinde farkedemiyor. hacim olarak diger araclara oranla cok daha az yer kaplayan motosikletleri görmüyorlar. bir de seyir halinde iken motosikletlerin hızını ve ilerleyisini yeteri kadar algılayamıyorlar. yani bir motosiklet hızlı mı geliyor yoksa yavas mı ilerliyor bunu suruculer cok iyi algılayamıyor. benim en buyuk tavsiyem farlarınızı gunduzleri de devamlı acık tutun. hatta gerekli yerlerde uzunları yakın. cunku farları yaktıgınızda aracların aynasında hemen farkediliyorsunuz ve suruculer sizin daha hızlı geldiginizi dusunuyor ve daha dikkatli davranıyor. ben otomobil kullanıcısıyım isim geregi gunde ortalama 100km yapıyorum ve anlattıklarım tamamen kendi tecrubem. lutfen bu konuya duyarlı olalım. kazanın geri donusu yok :( sevdiklerimizi uzmeyelim..

arkadaşım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, allah daha beterinden korusun. Biz ne kadarda dikkatli olsak karşı taraf dikkatsiz, acemi, motorsikleti araçtan saymayan ve ya bile bile sıkıştıran öküzler olduğu müddetçe bu tür kaza haberlerini duymak zorunda kalıyoruz allah hepimizi kazalardan ve trafik öküzlerinden korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar