kaza yaptım arkadaşlar....

:pr: 25 günlük ybr 125 ile kaza yaptım.şu anda dizkapağım kırıldı alçıda ameliyat oldum.elmacık kemiğim kırıldı plastik cerrahide düzeltildi. %100 karşı taraf suçlu .ne olur dikkat li olalım arkadaşlar.

çok çok geçmiş olsun. neyse ki daha hayati organlarına zarar gelmemiş. ne yaptı karşı taraf? bodoslama dalmıştır herhalde.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Çok çok geçmiş olsun, acil sifalar...

adam beni görmemiş kapalı kasa kia kamyonetin arka kçşesine dalmışım hiç bişey anlamdım.düz duvara çarpmışgbi oldum.hatasını kabul etti ama bi kere bile aramadı. kurtköyden pendiğe giden yolda yaptım bu gün tam 1 hafta oldu .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum üzüldüm çok geçmiş olsun dizlik kask falan yokmuydu??? durumun nasıl umarım kısa zamanda iyileşirsin tühhh beeee :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam geçmiş olsun.......
allah korumuş iyiki çok büyük zarar görmemişsin...
inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun

Arkadaşlar, bu kurtköy-pendik yolunda 1 ay kadar önce benim tanıdığım 2 kişi de kaza yaptı, birisi vefat etti, öteki hala yoğun bakımda ve onlara da kamyonet çarptı. Böyle ticari araçları bol gezdiği yollarda çok dikkatli olalım lütfen. Bu sürücüler hem daha dikkatsiz, hem de araçları büyük olduğundan problem olabiliyor. Büyük geçmiş olsun, kask falan yok muydu?

Büyük geçmiş olsun dostum. Ben sadece düştüm ne hale geldim sen çok daha fazla acı çekiyor olmalısın.. Allah sabır ve şifa versin! :pale:

Arkadaşlar lamı cimi yok gerekiyorsa yemek yemeyin ama bütün korumalarınızı alıp her daima giyin! Ne diyor DD "HER ZAMAN TAM KORUMA" Eğer alamıyorsanız binmeyin motora! Ciddiyim.. Sonra çok pişman olabilirsiniz..

ilkay2611, çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun :rendeer:

arkadaşlar kask vardı ama çene açılmalıydı evden yeni çıkmıştım çeneklipsini kapatmayınca ilk darbeden sonra kafamdan savrulmuş.. bilenler varsa bir şey sormak istiyorum benim ehliyetim yetersiz yani a2 yok e sınıfı ehliyet var cezasını trfiğe ödeim motoru bugün sevise bıraktılar. karşıtaraftan masraflarımı almam için 8/8 suçsuzmu olmam gerekir büyük suçu ona vermişler raporda ...

ilkay2611' Alıntı:
arkadaşlar kask vardı ama çene açılmalıydı evden yeni çıkmıştım çeneklipsini kapatmayınca ilk darbeden sonra kafamdan savrulmuş.. bilenler varsa bir şey sormak istiyorum benim ehliyetim yetersiz yani a2 yok e sınıfı ehliyet var cezasını trfiğe ödeim motoru bugün sevise bıraktılar. karşıtaraftan masraflarımı almam için 8/8 suçsuzmu olmam gerekir büyük suçu ona vermişler raporda ...

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, allah beterinden korusun. Bildiğim kadarıyla suç hangi tarafta fazlaysa az olan taraf diğerinin sigortasından alıyor masrafı. :salut: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar