Kaza Yaptık :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
osman kibar tunelinden o kadar geçmişimdirki sayisini ben unuttum :)

motorla cok zevkli oluyor tunellerde

bidaha osman kibar tuneline girerken uste dikkat et bak T yaziyor ben yazdim spreyle :mrgreen:

geçmiş olsun bende araç muaynesi için kemerburgaza gittim kemer yolunda kamyonlar ralli yapıyo düşün kamyon sellektör yapıyo geçmek için :mrgreen:

inanırım acımaz onlar bak geçen gidiyoz işte tem de bayada basıyoz yani bizim panel van la ibre 110-120 arası arabada en fazla 500 kg yük var arkadan bi mercedes kamyon kırmızıydı rengi rampa yukarı arkamıza girmiş sellektör yapıoı geçtik sağ şeride adam resmen geçti bizi bide biiiiiiiiiiiiiiiiiiip geçerken vitesi düşürdü bi ara gazı nı soktu bize küfür yemişten beter oldum bu arada konuyu değiştirdik geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Moderatör
Motosikletle kaza yapmamışsın bizene ilgilendirmiyor bizi :p
Geçmiş olsun.. yürekçe'de birilerine kızmış belli :)

Bugünde 2000 Model 3.20Ci Aldık Bmw :) Biri Gitti Ama Napalım Saglık Olsun Gelirin Gideride Var :) Yürekçe Abi Sen Emret Bizim İşimize Yaradıkdan sonra Alırız Arabaya İhtiyacı Olan varsa Verelim Dicemde :) isteyen olmas sanırım :queen:

Mersin İl Temsilcisi
Ben Burda Birşeyleri Anlatmaya Calışyorum Hava Atmaya Calışmıyorum

Türkçe Karekderlerim Bozuk Olabilir 6 Sene Panel Yönettimden HarfLere önem Vermedim
Kazaya Gelince Bornovada Olanlar bilirler belki Osman Kibar Kavşagını Manisadaki İhaleye Katıldan Sonra İzmirden Otobana Cıkıp Mendresdeki Diyer Araba ihalesine gidicekdik Gidemedik

zzr600 2008 Modelleri War Biraz Araştırırsan Ögrenebilirsin Belki 90 Modelleride Hoşuma Gidiyor 2008 Leri Türkiyede Olmadığı İcin İnternetten Bulmaya Calışıyorum

hııı? :pr::pr::pr: :farao:

::rantinp:geçmişolsunda inş kaskon vardır
can düzelir yara nedir kabuk tutar soyulur geçer
araba düzelmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar