Kaza Yapıyordum

herzamanki gibi işimi bitirdim motor ile büroya gidiyordum 80 90 km hız ile gidiyorum önğmde belediye otobüsü yanımda dolmuş ileride yol ikiye ayrılıyor dolmuş yandan gidiyor ya devam edecek sandım ben sola yatırdım motoru ki ne göreyim dolmuş tam önümde oda ne sinyal ne bişe sola dönmez mi ben 90 km hızla giderken frene bastım motor bir sallanmaya başladı yolda zikzak çiziyorum o kadar korktum kaskıda kafama takmadım [çok büyük bir hata yaptım yapmazdım böyle] o 4 5 saniyede neler düşündüm nasıl sığdırdımsa o kısa zamana paniklemedim hefen frenden çektim ayağımı ayaklrımı yere attım toparladım çektim kenara wallahi dizlerim tutmıuyordu ne tehlike atlattım tdüşseydim köprünün korkuluklarına vurup aşağı düşecektinm o 4 5 saniyede onuda düşündüm çok dikkatli olun allahıma şükürler olsun burda bunu yazabildim

okurken beni bile tedirgin etti bu olay. :pale:
cok cok gecmis olsun.
Allah hicbirimize kaza belâ yasatmasın!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bu akşam yola çıkıcam niye korkutuyosunuz beni:pale::pale:

geçmiş olsun:rendeer:

Gecmis olsun walla sehir icinde 60 ı gecmicen arabaların napacagı belli olmıyo(bunu ben yazıyorum:cyclopsan ben bile sasırdım kaza yapınca bi korku sardı beni de yaw yakında düzelirim simdilik idare edin)....

barısan bu ders olsun kardeşim kasksız gözünüzü seveyim binmeyeliim.trafik eşşek dolu

geçmiş olsun barisan, ama hayret bişey 80-90 diyosun kaskssızz diyosun gözünü seveyim anlık ihmallerimiz cok kötü sonuclar verebilir. unutmayın Kaza Anında Senin Korur

geçmiş olsun barisan, ama hayret bişey 80-90 diyosun kaskssızz diyosun gözünü seveyim anlık ihmallerimiz cok kötü sonuclar verebilir. unutmayın Kaza Anında Senin Korur

yapmazdım öyle iş yerene kısa mesafa kaldı diye koluma taktım iş işte

kaskı takmamak en büyük hata sonrası senin elinde olmayan gelişmeler olmuş.Allah yaşatmasın.

bende aynaları çok sık kullanmaktan dolayı böyle kaza tehlikeleri atlatıyorum... Neyse birşey olmamış

Çok büyük geçmiş olsun dostum.Her zaman önünü arkanı sağını solunu kontrol etmeye çalış.Şunu da unutma.Bir yere bakarken bu süre 2 saniyeyi geçmişse büyük risk altındasın demektir.En güzeli motosiklete binerken her daim zihni açık tutmaya çalışmak:cat:

arkadşım geçmiş olsun inş.birdaha böyle bi durumda kalmazssın..bikerewsin de arabanın teki aniden yolun ortasında durdu hafif yokuştu.walla nasıl durdum bilmiyorum...azdaha arabaya plaka olcaktım...

geçmiş olsun sanırım kaskını tak demeye gerek yok çünkü yaşadıgın tehlike sana bunu öğretmiştir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar