- Konu Yazar
arkadaşlar 2 gün önce akşam üzeri pejomla çarşıya geliyodum arkadaşdan alışveriş yapmak için motorumla ortalama 85 le giderken virajda karşıdan araba ışıgı gördüm ama gaz kesmedim tabi baktım araba karşı şeritte uzunları yakmış duruyo ben devam ediom sağ tarafdada benzinlik var bi baktım o durmuş arabanın yan tarafında siyah mercedes duruyo farları yanmıo fark etmedim hızım hala 85 di ve arabyla aramda 20 metre kadar var ön arka frene bi asıldım bundada motor arka yanladı yan yan kayıyorum o ara mercedesci fark etti kendiside bi motorcu (motoru r1) hemen çgazı kökledi o duran arabaının önüne geçti ben yanından cm farkıyla vın dedim geçtim
ale: sonra arkama falan bakarken önde beni bekleyen devriye arabası :cherry: tabi ondanda kaçtım hemen o ara bide kldırıma çıkıodum
hemen evin arkasına sakladım motoru yürüyerek gittim çarşıya :cherry: yarında motora kavrama ile karbüratör alıcam biraz daha hızlı gitsin die ama böle durumlarda durmakda problem oluyo son çare kendimi benzinliğe atacaktım