kaza yapıyodum zor yırttım :(

arkadaşlar 2 gün önce akşam üzeri pejomla çarşıya geliyodum arkadaşdan alışveriş yapmak için motorumla ortalama 85 le giderken virajda karşıdan araba ışıgı gördüm ama gaz kesmedim tabi baktım araba karşı şeritte uzunları yakmış duruyo ben devam ediom sağ tarafdada benzinlik var bi baktım o durmuş arabanın yan tarafında siyah mercedes duruyo farları yanmıo fark etmedim hızım hala 85 di ve arabyla aramda 20 metre kadar var ön arka frene bi asıldım bundada motor arka yanladı yan yan kayıyorum o ara mercedesci fark etti kendiside bi motorcu (motoru r1) hemen çgazı kökledi o duran arabaının önüne geçti ben yanından cm farkıyla vın dedim geçtim :pale: sonra arkama falan bakarken önde beni bekleyen devriye arabası :cherry: tabi ondanda kaçtım hemen o ara bide kldırıma çıkıodum:p hemen evin arkasına sakladım motoru yürüyerek gittim çarşıya :cherry: yarında motora kavrama ile karbüratör alıcam biraz daha hızlı gitsin die ama böle durumlarda durmakda problem oluyo son çare kendimi benzinliğe atacaktım:p

Abi bırak bu işleri vazgeç.Al eli ayağı düzgün bi motor.Ehliyetini de al.Ben iki defa yakalandım ceza yemeden yırttım ama tövbe. Bi daha da gezmem şehir merkezinde Bi kere pejo kaçılacak alet değil.Allah korumuş
Bırak sen pejo tekeri ödemez mercedesin:)

:farao:Yorumsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:farao:

Usta yapma etme gözünü seveyim.. Nasıl güveniyorsunuz o motorlara hayret ediyorum.. Kendini de bizi de üzme lütfen..

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Arkadaşım ne işiniz var o teneke parçalarının üstünde yapmayın,etmeyin.Sizede yazık ailenizede.

Lastik deseniz ipince , fren deseniz tutmaz etmez nası güveniyorsunuz anlamıyorum.

yarın git sanayiye karbüratör marbüratör al ki daha hızlı gitsin. 80 km yetmemiş sana belli.

arkadaş için tepkisiz kalmak daha iyi olur böle yapma etme dersek inadına yapar insan daima burnunun dikine gider

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunu bıde marıfet yapıp anlatmak yorum yok !

o parcacının yanında mezarlık vardır vardır git bu gün bi ölmüşlerın ruhuna fatıha oku sevaptır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dikkatli ol arkadaş,Ehliyete yazıl bir an evvel.

Motosikleti umursayan yok pek,şansın var motor kullanıcısı olan bir kişiye denk gelmişsin halini anlamış.

Arkadan bindirseydin mercedese.......

yıkıldım gülmekten, şimdi telefon açıp motorunun yerini ihbar ediyorum:queen:
85 le giderken kaskta yokmuş kafanda:pr::farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar