Kaza tespit tutanağı kusur oranı hakkında

Merhaba arkadaşlar,

Geçirmiş olduğum kazayla ilgili açmış olduğum konu mevcut
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/160481-motosiklet-kazasi.html

Hasar bildirimleri yapıldı.
Motorum serviste, eksperin geleceğini söylediler.

Kaza raporu daha açıklanmadı.
http://www.sbm.org.tr/

Tramer sorgu aracılığıyla baktığımda kusur oranı hakkında şöyle bir durum var:

A - aracı 0 (benim)
B - aracı 100(karşı taraf)

Bu durumda kim suçlu oluyor?

Sistemsel bir hata mı? Anlamadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle geçmiş olsun tramera yansıdığı üzere suç ona verilmiş sbm de görülmesinden sonra nihai karar vermilmiş olur

iş bu durumda %100 kusur karşıya verildiğine göre siz aracınızın tamamını hiçbir ücret ödemeden yaptırırsınız karşı aracın sigortasından yapılır

bu gibi durumlar için kamera kullanın bırakın o uğraşşın bak o zaman yalan diyecekmiydi

Öncelikle geçmiş olsun tramera yansıdığı üzere suç ona verilmiş sbm de görülmesinden sonra nihai karar vermilmiş olur

iş bu durumda %100 kusur karşıya verildiğine göre siz aracınızın tamamını hiçbir ücret ödemeden yaptırırsınız karşı aracın sigortasından yapılır

bu gibi durumlar için kamera kullanın bırakın o uğraşşın bak o zaman yalan diyecekmiydi

Bakalım. Bu durumda lastikleri yeniler yenilemez kamera almayı düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuzenime çarpan araç 2 saat sonra ne haliniz varsa görün demişti .... insan olmak içinde varsa öyledir tasa etmeyin sihatiniz yerinde ise mal yapılır benim motor altımdan gitti param parça oldu kafaya takıyormuyum hayır burnum bile kanamadı canım sağ olsun 500 defa alırım

kuzenime çarpan araç 2 saat sonra ne haliniz varsa görün demişti .... insan olmak içinde varsa öyledir tasa etmeyin sihatiniz yerinde ise mal yapılır benim motor altımdan gitti param parça oldu kafaya takıyormuyum hayır burnum bile kanamadı canım sağ olsun 500 defa alırım

elbette canım için şükrediyorum,
hatta o gün arkamdan takip eden arkadaşım için daha da şükrediyorum.
Benim yerimde o olsaydı ne halde olurdu tahmin edemiyorum.
Mesele parada değil arkadaşım, vatandaşın dediği şu cümleye bak "hastaneye gidin bişey olmaz".
Ve elbette insanlık, vicdan. haklısın.

Karşı taraf nasıl suçlu bulundu onu anlamadım. Sizin lafınıza karşılık onun lafı olmuş. Şahit ya da kamera mı vardı?

Karşı taraf nasıl suçlu bulundu onu anlamadım. Sizin lafınıza karşılık onun lafı olmuş. Şahit ya da kamera mı vardı?

Şahit olarak beni arkadan takip eden arkadaşım birebir tanık oldu.
Ancak tutanağa o günün heyecanından kaydetmedik.

İlaveten fotoğraf / video kaydı göndermedik, çünkü yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar