- Konu Yazar
Geçmiş olsun,resmen sıfırının fiyatını istemiş adamlarr: Bence servise falan verme,internet üzerinden parça siparişi verebilirsin
Hocam bütün parçaları bulmam mümkün mü acaba ?
Kafa kısmından alınan darbenin grenaj hariç başka hiç bir skıntısı bulunmamaktadır.Öncelikle geçmiş olsun.
Eğer kafa kısmından darbe aldıysan perte çıkması bence daha mantıklı olacaktır.
Brn motora pahalı derdim ama orda bir önceki specialin full grenaji 1999 tl benim 5500-6000 arasında ilginç değil mi ? Aynen hayati hiç bir yerinde birşey yokken bunu vermeleri beni aşırı şaşırttı..Cok gecmis olsun bir takim grenaj seti 5500 tl kafa demiri 750 tl yuh diyorum... ozaman bu adamlar motor blogunu bedavaya veriyo
Ekspertiz araştıracak bakalım ama demek ki eldeki sağlam parçaları satsam bir motosiklet daha alırım...hızım 60 civarıyken adnan menderes halinin ordan medicana hastanesine dönüşteki dur levhası olan göbekten önüme çıkması sonucu çarptım.Geçmiş olsun hocam.. Allah seni korumuş.. Ama istenilen fiyat çok fahiş geldi... Ele geçirmişken kilitleyelim hissi oluştu bende.. İsterseniz parça listesini başka servislere göndererek fiyat istemeyi deneyebilirsiniz.
Hızlımıydınız kaza nasıl gerçekleşti? Konyayı biliyorum biraz, merak ettim ?
Sol kolumda hafif yaralanma,bacağımda ise baldıra kadar ezilme ve aşırı morarma ile atlattım çok şükür...Geçmiş olsun.Bu kadar pahalı parça mı olur yuh.Bu kazada size herhangi birşey oldu mu ?
kasko v.s. varmıydı ? masrafı siz ödemek zorunda kalmıyosunuz dimi? ödemeyin yoksa gidin yenisin alın bunuda yedek parça olarak saklayın böyle parça fiyatımı olur altındanmı yapıyolar göstergeyi, fren manetini. Benimkinin 5 lira bunun 300 lira aradaki bu fark sadece kalitemi yoksa kâr payımı
Kaskom malesef yok ;( fren maneti ise sağlamdı fazla detaylı yazılmış bir çoğu kullanılabilir parçaların...