Kaza sonrası çıkarılan masraf sorunsalı 😫

Merhabalar değerli MT ailesi,yaklaşık 1 ay önce geçirdiğim trafik kazası sonucunda, bugün büyük bir süpriz ile karşılaştığım 😱masraf tutarını paylaşarak sizden ciddi anlamda fikir almak istedim.Verilen servis listesinde 17,650 lira yazmaktadır,motorum 2015 ninja 300 special abs olup hasar gören parçalar sağ,sol ve kafa grenajı gösterge paneli,sağ ayna,sağ ayak koyma demiri ve vites basamağı,ön cam, ayrıca ön jant yanağında hafif bir eğilme var ki yarım cm bile değil bunlara rağmen yazılanlar ve fiyatları motorun resmini paylaşacağım.Benim durumumda olsaydınız ki Allah korusun istemem nasıl bir karar alırdınız?İlerisi konusunda kısa bir açıklamayla;
liste şuanda ekspertizde, cuma ya geri dönüş yapıcaklar bana,kısaca fiyata baktığımız da pert durumu bariz çıkacak sonuç ;( Sizce ne yapmalı ne istemeli nasıl bir yol izlemeli?Birde%25 kusuru şahsıma giydirilmiştir.

Motosikletin Resimleri..
http://imageshack.com/a/img673/3117/C7orm2.jpg

http://imageshack.com/a/img537/1116/1TRarW.jpg

http://imageshack.com/a/img537/4475/IlyZcF.jpg

Parça listesi..
http://imageshack.com/a/img673/3251/Fs2x7A.jpg

Geçmiş olsun,resmen sıfırının fiyatını istemiş adamlar :pr: Bence servise falan verme,internet üzerinden parça siparişi verebilirsin

Öncelikle geçmiş olsun.

Eğer kafa kısmından darbe aldıysan perte çıkması bence daha mantıklı olacaktır.

Cok gecmis olsun bir takim grenaj seti 5500 tl kafa demiri 750 tl yuh diyorum... ozaman bu adamlar motor blogunu bedavaya veriyo

eek

Şoktayım gerçekten, karenaj nasıl bu kadar pahalı oluyor anlamadım? Bir de 2674TL km saati, 1842TL ön jant???

Öncelikle çok geçmiş olsun, perte çıkması en muhtemel ve mantıklı duran seçenek.
Bu arada ne kadar pahalı parçalar, sinyal 143tl, r25 in sinyal 42tl.

Parçaları aşırı pahalıymış mesela motoru 10km hızda giderken devirsen 1000 lira paran gider garanti. Sizin sağlığınız yerindeyse teselli olur en azından.

arabadan pahalı.. Türkiye'de kawasaki kullanmak için baya baya zengin olmak lazım

Geçmiş olsun hocam.. Allah seni korumuş.. Ama istenilen fiyat çok fahiş geldi... Ele geçirmişken kilitleyelim hissi oluştu bende.. İsterseniz parça listesini başka servislere göndererek fiyat istemeyi deneyebilirsiniz.
Hızlımıydınız kaza nasıl gerçekleşti? Konyayı biliyorum biraz, merak ettim ?

Geçmiş olsun.Bu kadar pahalı parça mı olur yuh.Bu kazada size herhangi birşey oldu mu ?

Yüksek masraf çıkarmaları bir bakıma iyi olmuş. Böylelikle motorunu perte çıkaracaktır sigorta firması. Kasko bedelini alırsın. O paraya yeni motor alırsın artık.

kasko v.s. varmıydı ? masrafı siz ödemek zorunda kalmıyosunuz dimi? ödemeyin yoksa gidin yenisin alın bunuda yedek parça olarak saklayın böyle parça fiyatımı olur altındanmı yapıyolar göstergeyi, fren manetini. Benimkinin 5 lira bunun 300 lira aradaki bu fark sadece kalitemi yoksa kâr payımı

Kocaeli İl Temsilcisi
Geçmiş olsun. Fiyatlar şişirilmiş böyle olmamalı . Fren maneti , aynalar ve sinyalleri toplam Ebay'den en fazla 100 dolara sipariş edersiniz .

2600 lira km saati mi olur lan? O paraya saat kulesi diker adam.
Kawasaki Türkiye distribütörü yanlış bilmiyorsam z moto.
Ve bu fiyatları belirleyen eğer z moto ise, umarım en kısa sürede batarlar.
Yok kawasaki belirliyorsa bu fiyatları onlarında taa emenike!

Çok geçmiş olsun usta. Sağlığında bir sıkıntı olmaması en büyük teselli

Bence işgüzar servis durumu bu. 17bin tl parçalar tutmaz. şişirimşler gibi motor perte çıksın diye.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
1- Motor perte çıkar. ( Mantıklı olan herhangi birinin bu seçenekten başka şansı yok )
2- Kasko paranın %75ini sana geri öder
3- servis kaskodan düşük bir meblağ karşılığı pert motoru satın alır. Gerisi insaflarına/yaratıcılıklarına kalmış. Ancak pek insaflı olduklarını düşünmüyorum.

Sonuç: Olduğu yerde devrilen, 1 motosiklet daha ilanlara eklenir. ( Pert kaydı sisteme işliyor, tramerde mutlaka görünür dimi? Uyan bebek. Keşke öyle olsa.)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar