Geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...
3 kaza yaşadım, ilk ikisinde bot dahil full koruma olduğu için Allah'ında yardımı ile burnumuz bile kanamadan kalktık yerden,
3. sünde nasıl olsa scoter dedik yavaş gidiyoruz dedik, ve kafada sadece kaskla çıktık, düştüğümüzde çamaşır makinesinde bir kaç tur atmış gibi olduk ve resmen rendelendik...Eşim dizinden sakat kaldı...bende bir sürü iz kaldı .. buna da şükür...
Dizler en önemli noktalar düşünce ilk darbe alan yerlerden, diz kapağının özelliği arızalanınca bir daha yapılamaması, asla eskisi gibi olamaması acı şekilde öğrendik... Şu an milyar versek yapacak bir şey yok , ama 25 milyonluk bir dizlik üşenmeyip taksa idik, hiç bir şey olmayacaktı.
Eller ve parmaklar, hasar gördüğünde tedavisi çok zor, avuç içim komple soyuldu, iz kaldı, estetik yapılıyor ama doktor sonucu garanti etmiyor.. elimde 10 tl lik bir eldiven olsaydı, hiç bir şey olmayacaktı.
Allahtan kasklar full face idi .. Estetik olsun diye vespa miğferlerinden filan almayı düşünüyordum, kaskın çenesi paramparça oldu, asfalta ilk vuran yerdi çenem...
ayak bileklerim. Vucudun kenarda kıyıda çıkıntılı neresi varsa hasar alıyor.düşünce ayak bileklerim ve bilek kemikleri üzerinde o asfaltın kapkara izi kaldı ama bir sakatlık yok çok şükür , dirsekler aynı şekilde tamamen soyuldu.
Bunları yazdım arlkadaşlar lütfen şu merete dikkatle binelim, köşeye kadar bakkala kadar , hava sıcak, şimdi giderim 2 dakikaya dönerim demeyin lütfen..
Herkese kazasız belasız sürüşler