kaza malesef:(

Selam. Safranın mallarıdır onlar. Yolu kim ıslamış ki orada ? Dükkan falan da yok pek.

herkese tesekkür ederrim arkadaslar.dukan ise tam yusuf ziyanın karsısında var prefabrikten bi dukkan emlakcı tarzı bi yer galiba o ıslatmısıtr herlde.ondan baska yok cunku.montumuzu giymememizde tabi ki benim hatam.dedik gidicemiz mesafemiz az,havada sıcak bu seferlik giymeyelim.Ama tabi buda bi ders oldu.inşallah bundan sonra böyle dersler almak zorunda kalmayız.herkese kazasız sürüsler,aman bu yollarda fırlayan araclara dikkat ne zaman ne yapcaklar belli degil.olan bize oluyo...

çok büyük geçmiş olsun :rendeer:
sende fazla bir şey olmaması sevindirici :wiinkk:
ama korumalı bir montun ve dizliklerin olsaydı bu gece rahat uyuyabilirdin
umarım bundan sonra korumalarını full korumaya çevirirsin
:cat:

geçmiş olsun ama mod doğru söylüyor tamam bende sokak aralarında bazen pantolonu giymeye üşeniyorum ama mont her daim üstümde kask söylemeye gerek bile yok olmazsa olmaz... inan bende istanbulda sokak aralarında caddeden daha dikkatli sürüyorum çünkü ilk olarak çocuklar iki arabanın ortasından kedi gibi fırlıyor (ufak bir kazam oldu bu şekilde çok şükür çocuk zarar görmedi bende) ikincisi apaçiler sokak arasında ralli yapıyolar.. Allah acil şifalar versin umarım acıların bir an önce geçer

Geçmiş olsun... Allah beterinden korusun...

3 kaza yaşadım, ilk ikisinde bot dahil full koruma olduğu için Allah'ında yardımı ile burnumuz bile kanamadan kalktık yerden,

3. sünde nasıl olsa scoter dedik yavaş gidiyoruz dedik, ve kafada sadece kaskla çıktık, düştüğümüzde çamaşır makinesinde bir kaç tur atmış gibi olduk ve resmen rendelendik...Eşim dizinden sakat kaldı...bende bir sürü iz kaldı .. buna da şükür...

Dizler en önemli noktalar düşünce ilk darbe alan yerlerden, diz kapağının özelliği arızalanınca bir daha yapılamaması, asla eskisi gibi olamaması acı şekilde öğrendik... Şu an milyar versek yapacak bir şey yok , ama 25 milyonluk bir dizlik üşenmeyip taksa idik, hiç bir şey olmayacaktı.

Eller ve parmaklar, hasar gördüğünde tedavisi çok zor, avuç içim komple soyuldu, iz kaldı, estetik yapılıyor ama doktor sonucu garanti etmiyor.. elimde 10 tl lik bir eldiven olsaydı, hiç bir şey olmayacaktı.

Allahtan kasklar full face idi .. Estetik olsun diye vespa miğferlerinden filan almayı düşünüyordum, kaskın çenesi paramparça oldu, asfalta ilk vuran yerdi çenem...

ayak bileklerim. Vucudun kenarda kıyıda çıkıntılı neresi varsa hasar alıyor.düşünce ayak bileklerim ve bilek kemikleri üzerinde o asfaltın kapkara izi kaldı ama bir sakatlık yok çok şükür , dirsekler aynı şekilde tamamen soyuldu.

Bunları yazdım arlkadaşlar lütfen şu merete dikkatle binelim, köşeye kadar bakkala kadar , hava sıcak, şimdi giderim 2 dakikaya dönerim demeyin lütfen..

Herkese kazasız belasız sürüşler

Geçmiş olsun.

Yanlız genel konuşuyorum,görüyoruzki yol ıslak hızımızı ona göre ayarlasak ''sanki heran düşecekmiş gibi temkinli olsak''bulunduğumuz yol üzerinde sokak bağlantıları var ''eee biliyoruzki birden hiç ummadığımız bir anda bir araç fırlaya bilir''
''PARANOYAK OLSAK'' ...

İşte iyi motor sürmek,yolda tehlikeli bir şekilde makas atan,gazı sonunakarad cadde-arasokak-emniyet şeridi vs. açan,gerekli gereksiz aragazı veren,sözüm ona ''pozcu motorcular'' iyi bir sürücü bu değildir.Şimdi bu tipler derki,10 yıldır kulanırım bu şekilde ''hiiiiççç bişee olmazz''

Motoru herzaman (ÖN SEZİLERİNLE KULLANICAKSIN) tedbirini alıp takdiri Allaha bırakıcaksın...

Sağlıcakla:rendeer:

Geçmiş olsun.

Yanlız genel konuşuyorum,görüyoruzki yol ıslak hızımızı ona göre ayarlasak ''sanki heran düşecekmiş gibi temkinli olsak''bulunduğumuz yol üzerinde sokak bağlantıları var ''eee biliyoruzki birden hiç ummadığımız bir anda bir araç fırlaya bilir''
''PARANOYAK OLSAK'' ...

İşte iyi motor sürmek,yolda tehlikeli bir şekilde makas atan,gazı sonunakarad cadde-arasokak-emniyet şeridi vs. açan,gerekli gereksiz aragazı veren,sözüm ona ''pozcu motorcular'' iyi bir sürücü bu değildir.Şimdi bu tipler derki,10 yıldır kulanırım bu şekilde ''hiiiiççç bişee olmazz''

Motoru herzaman (ÖN SEZİLERİNLE KULLANICAKSIN) tedbirini alıp takdiri Allaha bırakıcaksın...

dogru söylüyosun,işte bundan sonra paranoyak olmayıda ögrendim.yolun ıslaklını farketmeme vakit kalmadı cunku caddeye girer girmez sokak oldugu için caddeye döndüm anda araba fırladı önüme ondan dolayı dustugumde farkettim yolun ıslak oldunu malesef...

Kardeş geçmiş olsun , böyle insanlar kendi canlarını düşünmüyolar bari başkalarının canını tehlikeye atmasınlar:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar