KAZA kimseye duyurmadan :)

ambarlı girişten önce bi ambarlı içine bide sahile yol ayrılıyor ya o happy center market war onun tam karşısındakine saolsun adamlar helal haram biliyor en azından motoru 2-3 günde topladılar verdiler sol blok ve maşa değişmese çok daha ucuz olcaktı 2 amortisör 50+ sol blok 90 +maşa 70 :pr:

ambarlı girişten önce bi ambarlı içine bide sahile yol ayrılıyor ya o happy center market war onun tam karşısındakine saolsun adamlar helal haram biliyor en azından motoru 2-3 günde topladılar verdiler sol blok ve maşa değişmese çok daha ucuz olcaktı 2 amortisör 50+ sol blok 90 +maşa 70 :pr:

hee arife vermişsiniz.
sen avcıları bana sor :)

geçmiş olsun sağlam kırmış hakkaten,arkadaşlarında ne güzel para vermiş toplamışsın yeniden :) ayrıca ACT sticker ın dikkatimi çekti benimde arabada var baya aktif üyeyimdir,sıra geldi motora ona da yapıştıracam :)

teşekkürler arakaşlar ALLAH kimseye vermesin zor bidurum

-Avcıları bende iyi bilirim arif in yanında çalışan hayri yi biliyosundur sen oda bizim evin altındaki bilge motor a girdi şimdi herşeyi onlara soruyorum ;)

-ACT sticker ı kazada parça değişti ben çıkarttım çift taraflı bant ile tekrardana kullanılır hale getirdim :D act de iyidir ya biara çok takılıyodum ama şimdi araba bende değil motora sardım ::d benzin pahalı neyapalım

-CANER22 adaşş iyi oku ben kaza yapmadım ;)

-noktalama işaretleri son derece haklısınız aslında herkes uysa şöyle güzel noktalı virgüllü yazılar yazsa güzel olur tabi ama kolayımıza gelliyor bununla ilgili bir konu açıp destek istiyeceğim :cat:

Geçmiş olsun kardeşim Allah daha beterlerinden korusun. Bu kadar hasara göre olayı gerçekten ucuza kurtarmışsınız.:cat:

haklısın abi verip de böyle üzülmektense vermem de kötü olurum çok daha iyi;)

paşam geçmiş olsun :rendeer: vede sana ders :bounce:

sen sen ol sakın motorunu kimseye emanet verme emanet'te alma motorun emaneti olmaz mala geldi bişekilde hallettiniz. allah korusun cana gelme ihtimali var bak o yerine gelmez. tekrar geçmiş olsun :rendeer:

hocam geçmiş olsunda 600 ytl mi 0 ı kaç paraki ya haha neyse cana gelmediya bişi boşverin

Geçmiş olsun. Aman çocuklar şu sigara illetinden uzak durum,onun sonuçları okulu asmaktan daha ağır olur. İnsana yapıştımı ömür boyu bırakmaz. Hazır yeni başlamışken kurtulun ondan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar