- Konu Yazar
14 Kasım 2008 de okulun öğlen deki 1 saatlik tenefüste sınıf olarak okuldan kaçan 5 arkadaşımızın yanına gitmeye karar verdik.bende akıllı tabi hava atmak için motorla gideyim dedim.bütün herkes yürüyerek gitti bizde motora benzin aldık avcılar bp den bastık ambarlı sahile .mondial 150 zc motorumla sahilde içmekte olan arkadaşlarımızın yanına arkadaşım görkem ile birlikte ulaştık.bizde birer bişiler içtik ciğerlerimizi bayram ettirdik sonra arkadaşım benden anahtarı istedi çocuk motor kullanmayı biliyor ve içki içmiyor diye verdim anahtarı oda akıllı işte volkan diye bi arkadas var ona veriyor çocuk motoru alıyor içkili halde avcılar sahil denizotobüslerinin oraya doğru giden yoldaki taş mantarlara motorun altını vurmayı başarıyor.sesi duyunca herkes koşuyor tabi ama iş işten geçti ÇOK ŞÜKÜR çocuğa bişi olmuyor bende hiç sesmi çıkartmıyorum çevredeki ler yardım ediyor 1 saate kadar motoru kamyonetle kaldırıyoruz 600 e anlaşıp tamire veriyoruz sınıfta tam 500 ytl topladık bende 100 ekledim yaptırdık motoru çok şükür şimdide sattım.AT-EŞ-NAMUS kimseye verilmez atasözünü ve KORUMAYA verilen paranın BOŞA gitmediğni çok daha iyi anlıyorum. işte resimler:Ç

arkadaşım görkemin aklına gelen ilk şey kontağı kapatmak oluyor.

motorun benzin hortumu kopmuş aldığımız 3 ytl lik benzin akıyor.

motor sol blok kırılmış 2 amortisör kırılmış 1 mantar ın yaptığına bakın

motorcu hayri kardeşimiz bize fiyat çıkartıyor€

TAMİR HALİ BİRAZ çıplak kaldı ama kusuruna bakmayın!!

geçti gitti ne annem ne babam nede başka bir akrabam duydu
kendi aramızda hallettik arkadaşlarımı çok daha iyi tanımış oldum birçok bilgi sahibi oldum nediyelim olacağı varmış olmuş 

arkadaşım görkemin aklına gelen ilk şey kontağı kapatmak oluyor.

motorun benzin hortumu kopmuş aldığımız 3 ytl lik benzin akıyor.

motor sol blok kırılmış 2 amortisör kırılmış 1 mantar ın yaptığına bakın

motorcu hayri kardeşimiz bize fiyat çıkartıyor€

TAMİR HALİ BİRAZ çıplak kaldı ama kusuruna bakmayın!!

geçti gitti ne annem ne babam nede başka bir akrabam duydu