KAZA kimseye duyurmadan :)

14 Kasım 2008 de okulun öğlen deki 1 saatlik tenefüste sınıf olarak okuldan kaçan 5 arkadaşımızın yanına gitmeye karar verdik.bende akıllı tabi hava atmak için motorla gideyim dedim.bütün herkes yürüyerek gitti bizde motora benzin aldık avcılar bp den bastık ambarlı sahile .mondial 150 zc motorumla sahilde içmekte olan arkadaşlarımızın yanına arkadaşım görkem ile birlikte ulaştık.bizde birer bişiler içtik ciğerlerimizi bayram ettirdik sonra arkadaşım benden anahtarı istedi çocuk motor kullanmayı biliyor ve içki içmiyor diye verdim anahtarı oda akıllı işte volkan diye bi arkadas var ona veriyor çocuk motoru alıyor içkili halde avcılar sahil denizotobüslerinin oraya doğru giden yoldaki taş mantarlara motorun altını vurmayı başarıyor.sesi duyunca herkes koşuyor tabi ama iş işten geçti ÇOK ŞÜKÜR çocuğa bişi olmuyor bende hiç sesmi çıkartmıyorum çevredeki ler yardım ediyor 1 saate kadar motoru kamyonetle kaldırıyoruz 600 e anlaşıp tamire veriyoruz sınıfta tam 500 ytl topladık bende 100 ekledim yaptırdık motoru çok şükür şimdide sattım.AT-EŞ-NAMUS kimseye verilmez atasözünü ve KORUMAYA verilen paranın BOŞA gitmediğni çok daha iyi anlıyorum. işte resimler:Ç

arkadaşım görkemin aklına gelen ilk şey kontağı kapatmak oluyor.

motorun benzin hortumu kopmuş aldığımız 3 ytl lik benzin akıyor.

motor sol blok kırılmış 2 amortisör kırılmış 1 mantar ın yaptığına bakın

motorcu hayri kardeşimiz bize fiyat çıkartıyor€ :D

TAMİR HALİ BİRAZ çıplak kaldı ama kusuruna bakmayın!!

geçti gitti ne annem ne babam nede başka bir akrabam duydu :D kendi aramızda hallettik arkadaşlarımı çok daha iyi tanımış oldum birçok bilgi sahibi oldum nediyelim olacağı varmış olmuş :)

geçmiş olsun...
dedğin gibi at-avrat-silah!
değil motoru vermeyi üstüne oturandan gıcık kaparım.
ucuz atlatmışsınız..

geçmiş olsun usta inş motoru yaptırdın ve kimseye bişey olmaması güzel bişey. bir dahakine daha dikkat sürmesini bilmeyene verme ve sarhoslara hele hiçç hiç verme suc sende :)

O mantarlar adamı bile öldürür ne diyosun sen yaa neyse olmuş bitmiş allah korumuş yine :cat: Heralde akıllı arkadaşın tam mantarın yanından geçti oda motorun al tarafından vurunca uçurdu direk motor kısmını sonuçta çin malı ne bekliyosun kalitesiz mağzeme :pr::pr:

teşekkür ederim arkadaşlar ibret alın kimseye vermeyin anahtarı biz çok şanslıydık kimsede ehliyet yoktu polis gelse işimiz bitmişti tekrar tekrar ALLAH a şükürler olsun kazayı yapan arkadaşa bişey olmadı

CBA

geçmiş olsun bu hatayı bende bi kez yaptım şimdi abime bile vermiyorum sen yine paranı almışın.ben paramıda alamdım
yalnız yanlış anlamadıysam 600 tl mi masraf öyleys çok iyi bence çünkü motorun perteyakın sağlam granaj bile yok nerdeyse.

evet saolsun üstten 6. resimde sağda ayakta duran yalcın abi sahilde motoruyla geçerken bizi gördü ve herşeyimize yardımcı oldu ALLAH RAZIOLSUN motorcu çağırdı bitane 1000 ytl dedi 2.olarak ambarlı girişte var tanıdığıymış onu çağırdı 600 e topladık emeği geçen herkesten ALLAH RAZIOLSUN

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeşim motor-eş namus kimseye verilmez :D

Geçmiş olsun..
Noktalama işaretlerini kullanarak yazmayı öğrenene kadar da okulu asma..

emanet malın gözü dışarıdadır
içkiliyken motosiklet kullanmanın zararları
ehliyetsizken motosiklet kullanmanın zararları
ya da dikkatsiz kullanma

burdan çıkarılacak dersler :)

Motorun ruhsat sahibi ile kullanan farklı kişiler ise ve de kullanan kişi kaza yaptığında 3. kişiye veya kamu malına zarar vermişse, bundan ruhsat sahibi de zerre kadar kabahati olmasa bile kusursuz sorumlu olur. ders olsun. geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emanet malın gözü dışarıdadır
içkiliyken motosiklet kullanmanın zararları
ehliyetsizken motosiklet kullanmanın zararları
ya da dikkatsiz kullanma

burdan çıkarılacak dersler :)

sinan reisten inciler :D

geçmiş olsun. en sevmediğim şeydir emanet verilen bi şeyin başkasına verilmesi hele içkili birisine:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar