kaza kilyos yolunda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cenab-i Allah acil sifalar versin...

Büyük Geçmiş olsun... Bugün Biri ölümcül iki kaza gördüm Ankara'da arabayla giderken. Bu yüzden artık ne diyeceğimi bilmiyorum. Ambulansa yol verirken bir de ne göreyim 4 öküz Kangoo gibi bi araçta Ambulansın tamponuna yapıştı hemen arkasından gidyor. Bi artist genç bir kadın BMW'sini resmen herkesin önüne kırıp hiç utanmadan herkesin önüne geçiyor. Manyak dolu etraf inanın. Lütfen çook dikkatli olun arkadaşlar... Bi de sürekli dua edin...

Geçmiş olsun daha kötüsüde olabilirdi allah korumuş,son durum nedir bilgi verebilirmisin,parmağı dikebildilermi.

Zekeriyaköy civarına sık geliyorsanız acil yardıma ihtiyacınız olursa hastane için en yakın Zekeriyaköy amerikan hastanesi var numarasını vereyim 0 212 202 92 10 not edin umarım ihtiyacınız olacak bir durum başınıza gelmez.
kendi numaram 0 538 459 20 56 elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

duyarlılığın için herkezin adına sana teşekkür ederim.

arkadaşımız bu gün ameliyata giriyor son durumunu ve hayırlı haberleri inşaallah bu gün size bildiririm

Arkadaşım çok geçmiş olsun umarım yakınların kısa sürede iyileşirler
allah beterinden saklasın.

çok geçmiş olsun bahsettiğiniz arkadaş junior(arda) değil demi ankaradan:salut:

Arkadaşlara acil şifalar diliyorum.Bu günlerde kaza geçirmiş bir arkadaşımın dalağı alındı.Şu an durumu iyi,hastaneden çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.Yani bilirim o kapılarda beklemeyi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar