Benim üzüntümü ve arkadaşımın acısın paylaştığınız için hepinizden tek tek teşekkür ederim. aslında eklemem gereken 1-2 konu daha var hastaneye götüren aracın şöförüne tekrar teşekkür ederiz o anda sağolsun fakat yaralı arkadaşımızı hastaneye bıraktıkatan sonra benim artçım nezaketen sürücüye şu soruyu yöneltiyor borcumuz nedir ?? alınan cevap benzin parasını versen yeter bunu duyunca ben utandım bir şey diyemiyeceğim tekrar sağolsun yardımcı olduğu için ama yol düzergahı kasımpaşa olan sürücü sadece okmeydanı ssk hastanesine bıraktı tekrar tekrar sağ olsun.
birde junyor kardeşimiz yaklaşık 3 saat hastanede kalmasına dayanılmaz acılar içinde kıvranmasına rağmen ne bir ağrı kesici iğne nede başka bir ilaç verildi düşündürücü değilmi biraz
memleketimizde her ne kadar olması gereken ilgiyi göremesekte allah tabiplerimizi başımızdan eksik etmesin
koca bir yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh....
önce yaralı arkadaşı hastaneye bırakan ve sonra para talebinde bulunabilen şahısa...
sonra da ssk ya yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
bu türlü geç müdahalelerle maalesef karşılaşıyoruz baggio...
ama senin de dediğin gibi her şeye rağmen tabiblerimiz başımızdan eksik olmasın...
ama şifayı veren allah tabibler vesile bir nevii iyileri ALLAH çıkarsın hep karşımıza....