kaza kilyos yolunda

Merhaba dün sabah mutlu bir şekilde çantalarımızı hazırlayıp motorlarımıza atlayıp 5 motor 7 kişi yola çıktık şişlide namlıdan alışverişlerimizi yaptıktan sonra kilyosa doğru yola koyulduk maslağı geçtikten sonra kilyos yolunda mis gibi çam ağacı kokuları arasında tatlı virajları geçerek yola devam ediyoruz. bu yolu bilenler bilir kilyosa gidebilmek için ormanlık alanın bittiği yerden sola dönülüyor ve dik bir yokuştan aşağa iniliyor buraya kadar her şey güzel ve hoştu. yaklaşık 1 km lik dik yokuşun bittiği yerde önce sola sonra sağa keskin bir viraj var. tam o noktaya geldiğimde arkamda artçınında olmasından dolayı hızımı oldukça azalttım önce sola döndün daha sonra sağa dönen keskin virajı alırken birden o şok edici görüntüyle karşılaştım junyor lakablı arkadaşımı (artçı) motoru kullanan öz amcası virajı alamayarak yolun ortasındaki beton duvara çarptılar aynı anda ikiside duvarın arkasındaki yaklaşık 1,5 metrelik kanala uçtular hemen sağa çekip yardıma koşmak isterken bende motoru o heyecanla düşürdün o anda hiç önemli değildi bu neyse arkadaşlarımızı kanaldan çıkarmaya çalıştık en başta görünen önemli bir şey yoktu mıhı amvanın üstü başı yırtılmış kol ve bacaklarında sıyrıklar vardı fakat junyor kardeşimizin sağ elinin serçe barmağı kopmuştu sadece bir deri tutuyordu hemen oradan geçen bir arba çevrildi ve okmeydanı ssk hastanesine gönderildi kaskı elime aldığımda verilmiş sadakası olduğunu düşünmeye başladım çünkü kasta yaklaşın 2-3 mm derin çizikler vardı olayın şokunu üzerimizden atar atmaz bizde hastaneye gittik ve bir kez daha şok olduk kopan parmağın dışında sağ ve sol her iki kol bileğide kırılmıştı kafasında kask olmasına rağmen sağ kaş şişmişti kopan parmak geçici bir dikişle tutturuldu ve mikro cerrahi için marmara üniversitesine sevk edildi kardeşimiz yarın ameliyata girecek allahtan muammer kardeşime acil şifalar diliyorum.

kask daha çok üzülebileceğimiz bir durumu kesinlikle engelledi !!!

Büyük geçmiş olsun, hastaneden haber alabilirsen bizimle de paylaş, merakta kalmayız böylece. Yaralı arkadaşlara acil şifalar diliyorum, Rabbim beterinden saklasın.

boy

@baggio
tam o noktaya geldiğimde arkamda artçınında olmasından dolayı hızımı oldukça azalttım önce sola döndün daha sonra sağa dönen keskin virajı alırken birden o şok edici görüntüyle karşılaştım junyor lakablı arkadaşımı (artçı) motoru kullanan öz amcası virajı alamayarak yolun ortasındaki beton duvara çarptılar aynı anda ikiside duvarın arkasındaki yaklaşık 1,5 metrelik kanala uçtular
Sen gerekeni yapmış ve herhangi bir riskli durum yaşamamışsın. Demeki ki arkadaşının amcası o kadar deneyimli değilmiş. Üst baş yırtılması ve kol bacaklarda sıyrıklar olmasından amcanın koruması olmadığını anlıyorum. Bu da yapılan ikinci büyük hata. Çok büyük geçmiş olsun...

büyük geçmiş olsun...kilyos yolunu iyi bilirim...hız olarak en fazla 50-60 km gibi hızları kaldıran bir yol...sanırım biraz hızlı girmişler viraja...neyseki ciddi bir durum yok...güzel bir gün geçirme planları yaparken bi anda içinde bulunduğunuz duruma bak...:pale:

çok geçmiş olsun... içim bi acayip oldu yine... Allah acil şifalar versin...

geçmiş olsun arkadaşlar.. üzücü bir durum.. inşAllah bundan sonrasına seviniriz.. Haberleri lütfen paylaş üstad.. Acil şifalar diliyorum..

çok geçmiş olsun , yokuş aşağı virajlar gerçekten çok tehlikeli , en çok korktuğum şey , umarım benim başıma gelmez...

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korumus kaskın ne kadar faydalı olduguna bir kez daha sahit olduk..

Gaziantep İl Temsilcisi
cok gecmiş olsun arkadaşim cok kötü bir kaza olmuş kaza yapan arkadaşa acıl şifalar dilerim

canım arkadaşım çok üzüldüm geçmiş olsun...
dün tlfonda söylemedin bende kazasız belasız çok şükür atlattılar diyodum...
sen gerekeni de yapmışsın duyarlılığın için de ayrıca saol....
yaralanan arkadaşa acil şifalar diliyorum...

Çok geçmiş olsun allah korumuş iyiki kaskı varmış anlattıklarına göre kask olmasaymış kafa tasında çatlak bile oluşa bilirmiş :(

Arkadaşa acil şifalar işşlhh en kısa zamanda saglıgına kavuşur:pale:

Benim üzüntümü ve arkadaşımın acısın paylaştığınız için hepinizden tek tek teşekkür ederim. aslında eklemem gereken 1-2 konu daha var hastaneye götüren aracın şöförüne tekrar teşekkür ederiz o anda sağolsun fakat yaralı arkadaşımızı hastaneye bıraktıkatan sonra benim artçım nezaketen sürücüye şu soruyu yöneltiyor borcumuz nedir ?? alınan cevap benzin parasını versen yeter bunu duyunca ben utandım bir şey diyemiyeceğim tekrar sağolsun yardımcı olduğu için ama yol güzergahı kasımpaşa olan sürücü sadece okmeydanı ssk hastanesine bıraktı tekrar tekrar sağ olsun.

birde junyor kardeşimiz yaklaşık 3 saat hastanede kalmasına dayanılmaz acılar içinde kıvranmasına rağmen ne bir ağrı kesici iğne nede başka bir ilaç verildi düşündürücü değilmi biraz

memleketimizde her ne kadar olması gereken ilgiyi göremesekte allah tabiplerimizi başımızdan eksik etmesin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar