Kaza geliyorum dedi

Merhaba arkadaslar
Bende ninja 250 motor var gecen hafta persembe gunu umraniye hisar hastanesi onununden gecmek isterken, sol tarafima baktigimda kopek bana dogru kosuyodu bende o korkuyla gaza abandim ve onume baktigimda bi araba vardi hemen on fren arka fren bastim ve on teker kitlendi yere yapistim sadece kaburgam agriyor motorun grenaj tamirine ihtiyaci var

Geçmiş olsun kaburga kırığı diğer kırıklara benzemez sırt ağrısı şeklinde olur film çekilmenizi tavsiye ederim kaburga kırığı yeri gelir 1 sene sürer

düzelmesi benim 8 ay sürdü paça çorbası içebilirsen çok daha çabuk iyi olursun denendi :mrgreen:

Geçmiş olsunda abi sokak köpeği ısırmazki ben dün ilk sürüşümdü motosikleti 3-4 yerde köpek çıktı karşıma ne gaz verdim ne oralı oldum havlayıp peşinden koşuyolar sadece (sokak köpeği ama dikkat :))

Köpek bu yahu, sokak kopegi isirmaz diyosunuz, sokak kopegi tarafindan isirilip kulağında kupe olmayan hayvancık yuzunden tetanoz asisi olmak için hastaneye gelenlere ne demeli..

Hayvan bu ne yapip yapmayacagini nerden bilebilirsiniz.. Isirmadi en güzel ihtimalle, düşürebilirde...

Geçmiş olsun sizede..

Köpek bu yahu, sokak kopegi isirmaz diyosunuz, sokak kopegi tarafindan isirilip kulağında kupe olmayan hayvancık yuzunden tetanoz asisi olmak için hastaneye gelenlere ne demeli..

Hayvan bu ne yapip yapmayacagini nerden bilebilirsiniz.. Isirmadi en güzel ihtimalle, düşürebilirde...

Geçmiş olsun sizede..

köpekten tetanoz bulaşıyor mu yahu?

Saolun arkadaslar biraz kaburgam agriyor sadece tomografi cektirdim bisey cikmadi... Ben dustugumde motor benden onde gidiyodu onu oyle yan yatmis suruklenmis gorunce dunya basima yikildi kendimi gectim o an sadece motoru dusundum grenaji tamir ettirmek yerine degistiricem 300-400 tl masraf :(

Saolun arkadaslar biraz kaburgam agriyor sadece tomografi cektirdim bisey cikmadi... Ben dustugumde motor benden onde gidiyodu onu oyle yan yatmis suruklenmis gorunce dunya basima yikildi kendimi gectim o an sadece motoru dusundum grenaji tamir ettirmek yerine degistiricem 300-400 tl masraf :(

Masraf umduğundan fazla olabilir. Bildiğim kadarıyla kawasakinin yedek parçaları el yakıyor. Ninja 250 sahibi bir arkadaşımın 800 TL'ye ön far bloğunu orijinaliyle değiştirdiğini hatırlıyorum. Yalnız kawasaki kullanıcısı değilim. Bu fiyatların doğruluğundan da emin değilim. Servisi arayıp bir öğrenin. Geçmiş olsun, sizde ciddi bir sorun olmaması daha önemli ve sevindirici.

Geçmiş olsun, panik halinde fren yerine öndeki araca çarpsanız daha kötü olurdu böyle düşünün.

Fotoğraf varsa ekleyebilir misiniz ? Ninja 250r var galiba SL değil. Grenaj fiyatını ben de merak ediyorum.

köpeğin dişleri paslı demirdendir belki :D

geçmiş olsun arkadaşa..

Köpeklerden tetanoz bulaşır. Tetanoz bir virüstür ve sadece paslı demirde bulunmaz. Köpeklerin ağzında(salyalarında) onları etkilemeyen ancak insan vücuduna geçtiğinde ölümcül olabilecek bir çok virüs-bakteri bulunabilir. Köpek tarafından ısırılırsan hem kuduz hem de tetanoz aşısı yapılır.

Düzeltme: Arkadaşa da geçmiş olsun demeyi umutmuşuz. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterinden saklasın...

Son düzenleme:
geçmiş olsun,köpek saldırdığında bi kere ısırılmak mı yoksa düşüp biyerini kırmak mı seçmek lazım :) kaçınılmazsa zevk almakta fayda var :)

Geçen Optimum'dan çıktım, Göztepe' ye giderken yol tıkalıydı, Çevreyoluna paralel ara sokaktan aşağı inerken, oranın müdavim 2 köpeği var, baktım hiç ses çıkarmadan beni kesiyor, dedim bu kesin atlayacak, tam yanındayken sen bir diş at, Allahtan kot üstüne fermuarlı LBc pantolonum var, tekmeyi koydum hafiften gitti :) Çok panik yapmamak gerek :)

Bisikletten biliyorum sen onun için tehlike yaratmazsan 2-3 saniye önce hırlayan köpek, süt dökmüş kediye dönüyor. Daha bugün bisikletle yokuş çıkarken sağdan koşan 9 köpeği görüp yavaşladım. Ben durunca hepsi durup havlamaya başladılar. Ben bisiklet elimde yürüdüm onlarda geri döndüler. Bu motosiklette ne kadar mümkün bilmiyorum ama o korkuyla yanlış bir şey yapabileceğinizi düşündüğünüzde sakince yavaşlayıp dursanız yeterli. Tabi ilk başlarda havlayan koşan köpeğin karsısında durmak zor oluyor ama insan alışıyor. Ben artık yine mi ** diye duruyorum. :D

Durmak da her zaman çözüm olmayabiliyor ne psikopatları var bir bilseniz.
Bu köpeklerin fıtratında var motosikleti ve motosikletçiyi sevmeme. Masanın üstündeki kaska havlayan köpek mi olur :cherry:
Hocam bu arada geçmiş olsun, bir film çektirip dikkatlice inceletin

300 liraya ''ninja'' stickerlarını değiştirirsin anca. 2 sene önce sadece ninja stickerları 250 tl idi. bak kawasaki yazıları değil sadece ninjalar. sol grenajda yanlış hatırlamıyorsam 800 küsür tl idi. Bunlar hep 2012 yılı Z moto fiyatları. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar