- Konu Yazar
Motorsikletle değil ehliyeti aldım ama daha motor yazın :/ Ben iyi bir bisiklet sürücüsüyüm haftada 3 kez 40/50 km lik turlar yapıyorum ama her seferinde biriyle kavga ediyorum çok dangalak var. Kazada geliyorum diyodu zaten. Sultan ahmete gitmiştim geri dönünce eyübe doğru şeridin en sağından gidiyorum Tamam biraz hızlı gidiyorum ama çokta değil. Trafik sıkışık 6/7 metre civarı önümdeki opelin ön kapısını açtı kadın ne bir aynaya bakmak var direk açıyor ben o sırada frene asıldım bağırdım kadın anladı Kapıyı çekicekti ama nafile kapıya çarptım. Kapının yukarsından takla attım ön tarafa kafam yere vurdu öyle takla attım ama Kask vardı Kask hayat kurtardı gerçekten Kask olmasaydı belkide ölmüştüm ama sırtım çok ağrıyor. Muhteşem şöför bi hastaneye bile götüreyim demedi sanki hiç bişey olmamış gibi bende şoktayım zaten adam indi nasılsın dedi bastı gitti. Babamı aradım 15 dakkaya geldi hastaneye gittik önemli bişey yok dediler şaşırmadım değil sırtım kötü çünkü.Bisikletle böyleyken motoru alınca neler yaşiyicam çok merak ediyorum. Yandığım nokta adamın plakasını almayı unuttum polise filan giderdim belki ceza filan yazarlardı. Neyse çok uzattım artık ortadan gidicem en sağdan gidince atlayan insanlarmı dersin dilenci çocuklarmı dersin sıkıldım onlardan.