Volkan abicim çok teşekkürler müthiş bi paylaşım herkesin okuması gereken bi konu ve en çokta şu üsttekiler dikkatimi çekti.İlkyardım hakkında hiçbir bilgisi olmayanlar bunları yapsın yeter.Yaralı kendiliğinden kalkar zaten:* Eğer kaza mahalinde yabancıysanız, adres uydurmayın. Mutlaka birisine sorun. Soracak birisi yoksa o zaman biraz daha mantıklı olarak adresi izah edin. (Tramway yoluna demir yolu diyip, tramwaya tren diyerek ; yardımın gecikmesine sebebiyet veren insanlar tanıyorum)
* Son uyarı ise (biraz komik gelecek) ; yüksek kültürlü insanları kaza mahalindeki yaralılardan oldukça uzak tutun.
Bilhassa ; kazayı görüp kahveden dışarı fırlayan, 27 yıl önce askerliğinde sıhhıyecilik yapan amcalar...r:
r:
Benim arkadaşın 600rr ı var.. Önünde motosikletli kaza yapmış vuran araç kaçmış bu da motordan inmiş kendi motorunu yolun ortasında bırakıp çocuğu kenara çekerken bunun motoruna araba çarpmış bi de sen çarptın diye karakola çekmişler....
Motor olmasa yada arkadaş durmasa kesin eziceklerdi onu da![]()
o benimde başıma gelir eminim
biri kaza yaparsa dururum panik yaparım motoru atarım bi yerlere sora parçalarlar...
viper 1 çok teşkür ederiz sana da...
Yok o vermedi o sahiplendi.. Daha doğrusu imarını o yaptı
Beni merdivenden yuvarlamak suretiyle alçılattırdı, meğer hatunun alçılı olanını beğeniyomuş kendisi :queen::queen::queen:
Viperin konuyu hiç ettik biraz sanırsam :cherry:
Alçı herkese verilmez.... Neden verdin ki?.... Kendi alçısını taksaydı......
Vaypırcan nasılsın?.....:cherry::cherry::cherry: