kaza değil geldi ve çarptı bana

geçmiş olsun arkadaşım. valla ben de bu kazaları okudukça fena halde geriliyorum, bir o kadar da korkuyorum; hani başlarda arkadaşın biri demiş ya kapıldık bu sevdaya inşallah geberip gitmeyiz bu aletin üstünde diye, aynen öyle düşünüyorum. ama yine de vazgeçmeyeceğim bundan, hepimiz Allah!a emanetiz..

logaritma
sağolasın abi

explosıon999
teşekkür edeim abi

mauser
arkadaşım çok sağol

baklawah
sağol abi benim bu ilk kaza değil ama genede motoru bırakmamsadece olay anında oyle dıyebılıyor ınsan sonra aynen devam hastaneye bile motorumla gitti millet bu halde bari kendin kullanmasa idin diyor :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun :pale: Dün de bir kazaya ben denk geldim. Keeway 150 lili bir abla arkasında da oğlu ışıklarda tam kalkmak üzereyken minibüs çarpmış, Allahtan çocukta kask vardı ama bayanda yoktu :pale: Kaza heryerde her zaman malesef :pale: Tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korumuş :pale:

geçmiş olsun motorda yeniydi senin, yoldaki diğer yamyam sürücülere çok dikkat etmek gerekiyor. bir anlık dalgınlık, çevredeki ilk yamyamları bize çekiyor. allahtan ufak atlatmışsın.

Nazar mı değdi be kardeşim hayırdır daha alalı kaç ay oldu çok geçmiş olsun

öncelikle geçmiş olsun. birde görüp de gözünün içine içine bakıp yola çıkan dangozlar varya onlar daha da orjinaller...

geçmiş olsun kardeşim:rendeer:
malesef görmedim dedilermi iş bitiyor dün akşam taksi önümde aniden durdu zor kacarak durdum adama diyorum kaza yaptıracaktın bana he ben seni görmedim dedi bitti :silent:

Masrafı ödesin, birdahakine dikkat eder öküz, yer sıkıntısından levye taşıyamıyorum, yoksa yapacağımı biliyorum ben o nedenle yapılabilecek en mantıklı şey
1.Full koruma gezmek (kask,mont,dizlik,eldiven hatta bellik)
2.Sorunlu arkadaşı gideceği yere kadar takip edip 4 lastiğini hacamat etmek (ben yaptım çok zevkli )

geçmiş olsun kardeş artık böyle kasıtlı vurmalara karşı kanunlar çıkartılmalı resmen adam öldürmek sakatlamak gibi birşey

Geçmiş olsun Burak bunlar mantar gibi nerden çokacağı belli olmaz aman dikkat.

onlar insan degil haytvan cünkü bahane hep aynıdır görmedim başka bi cvp bekleme zaten banada öle demişti a..... iyiki birşey olmamış sana geçmişolsun Allah beterinden saklasın

kuyucadısı
çok teşekkür ederim cadı abla:)

korkut250
abi çok sağol :)

yeschim
çok teşekkür ederim gerçektn allah korudu sağolun

korpse
haklısın motor yeni idi ama az zararla çıktı yaptırılıyoda sağolasın

halilihsan
abi nazar değdi daha 3 haftalık motor yaşadğım yerde nadir var bundan 5 yada 10 tane 100000nufuslu yerde her gıttıgımyerde bakan eden soran gozu kalan cok oldu sağolasın neyse artık geçmiş oldu

kaptanh
sağolasın arkadaşım

tan
umarım abi sağolasın

oğlumveben
abi sağolasın olay olmuş bide çamura yatıyolar ya o sinir ediyo

bazen25
abi boşver levyeyi arkadan gidip çaktırmadan teker patlatmak daha iyi :)
yerden kalktığımda küfür eder gibi insanların ahh be motor tehlikeli işte falan demeleride insanı öldürüyo

xterkan
sağol abi polis bile bazen haklıda olsa motoru suçlar tavır alıyo uğraştırmayın halledin diyo o yasa hiç olmaz bence

arslanfb
haklısın abi biz 100de 200 dikkatli olmalıyız

sakinşeytan
sağol abi ya aynen hayvan bunlar

bluebird64
haklısın abi walla

Motosikleti
Hornet
çok geçmiş olsun..malesef böyle hayvanlar olabiliyor allah korumuş..benim son kazamda bana çarpan araç kaçtı ne plaka ne bişey ..
hem çevrenin motora olan tepkisi..
hem artçımın arkamda olması..
kırık bi ayak..
pert bi motor..
Elimde kalan hiçbişey..
ucuz atlatmışsın bizim dikkat etmemiz yetmiyo işte sırf bu yüzden çevredekilern tepkisi..:pr:

Geçmiş olsun arkadaşım, en kötü kazalarımız böyle olsun. Malesef trafikte sadece bizim dikkatli olmamız yetmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar