kaza değil geldi ve çarptı bana

kardeş geçmiş olsun...
ama trafiği aksatacak kadar yavaş gitmek te suç.

apocalypse35
abi sağolasın çarşamba günü aydında idim yakınya 45 km 25 dakikada geliniyo :D

mkbk
oyle abı ya sen nasıl gormezsın benı onuda gectım hangar gıbı yol yahu yanyana 3.5 transıt sıgıyor yola

kardeş geçmiş olsun...
ama trafiği aksatacak kadar yavaş gitmek te suç.

haklısın belli yerler de ornegın karayolunda 50 km hızın altında gitmak yasak ama benim dediğim yol çarşı içi sayılabilecek bir yer maxımum 40 50 gıdılmesı gereken bir yer ama gelgörki bu hızdan yüksek gidiyorlar ve üstelik görmedim demesi de cabası

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun benzer bir kazada çağlayanda ben yaşadım.
Dalaylamanın biri kartalla bindirdi motorumun arkasına allahtan çok süratli değildi.Motora tekme atmasam ayağımı kırıyordu.

Bir de bana utanmadan kenardan gitsene diyor.Çıkattım kaskı tam giydiriyordum tersten kafasına esnaf girdi araya.

Böyle çok ilkel adam var ne kadar dikkat etsen boş.Ne diyeyim Allah böyleleriyle rast düşürmesin hiç birimizi...

çok geçmiş olsun benzer bir kazada çağlayanda ben yaşadım.
Dalaylamanın biri kartalla bindirdi motorumun arkasına allahtan çok süratli değildi.Motora tekme atmasam ayağımı kırıyordu.

Bir de bana utanmadan kenardan gitsene diyor.Çıkattım kaskı tam giydiriyordum tersten kafasına esnaf girdi araya.

Böyle çok ilkel adam var ne kadar dikkat etsen boş.Ne diyeyim Allah böyleleriyle rast düşürmesin hiç birimizi...

haklısın abi geçmiş olsun sanada

ya bu kazada çok korktum abi havada takla attım yerde sürüklendim motorun takla attığını gördüm çok kötü idi allah kimseye vermesin abi

gcmiş olsun burak allah beterinden korusun motorunda bi kaç nazarliktan başka hiç bişey yok:)

Çok geçmiş olsun diyorum ve helal olsun diyorum sana, takdir ediyorum adama herşeyi ödetebildiğin için, belki şimdi sırası değil ama kaza anında karşı tarafa(hasar konusunda bilhassa) nasıl davranmamız ne yapmamız gerektiği konusunda bilgilendirirseniz makbule geçer

Geçmiş olsun...
Acil şifalar diliyorum...
Allah tekrarını nasip etmez inşallah...

Mersin İl Temsilcisi
çok benzerini yaşadım, o duyguyu bilirim.
ben full korumaydım, bana çarpan hayvancık bu yüden çok şanslıydı, kafamda kask olmasa, tekere sıkışırdı kafam ama kask buna izin vermedi, motobotum parçalandı, ayağım kırıldı. hem de tam kız istemeye gideceğim günün sabahıydı...
ama beni asıl üzen şey şu oldu, bana çarpılmasından zevk alan hatta alay eden motorcu geçinen anonim varlıklar hala dalga geçerler. geçenlerde de istanbuldan biri bana burada " mersinde bunu yaşıyorsan istanbula sakın gelme " diyor. ben istanbulda pendikte oturup yeşilyurtta çalışırken her gün motor kullanırken o sanırım suya bum bum diyordu.
takma kafana, kaza bu. korumalıkların önemi her zaman ayrıcalıklıdır. korumalıklarını iyice kontrol et, ben parçalanan botumu da aldırmıştım... ( 420 euro dainesse apache )

bişey dicem ben de;
Gündüz değil de geceleyin bu motosikletler (hele de düşük cc liler) hiç görünmüyor.Yani kendim de arabadayken baktım sanki adamın biri fener tutmuş geliyor gibi görünüyor.Lütfen görünmediğinizi bilin, yada ışıklandırmayı artırın...

geçmiş olsun kardeşim ...allah daha büyüğünü yaşatmasın...hertaraf cahil ve beceriksiz insanlarla dolu 5 dk önce kaldırımda yürüyodum bi şahin düz yolunda giderken birden sağa kırdı ve benim bulunduğum kaldırımdaki arabayı resmen biçti 100 km kızla filan gidiyordu araba olmasa bena çarpıcaktı..eğitim şart..

sedat57
abi çok sağol vallaha verilmiş benim sadakam :)

interceptor
abi sağolasın kaza anında ehliyetim şuan için çok iyi olmasada kaskım ruhsatım tüm evraklarım tam olduğu için hemen polis çağıracağım dedim tamam abi ne yaptın sen falan drken hemen esnaftan bos kagıt su saatte surada yapılan kazada su plakalı araca verdıgım hasarın tumunu karsılayacagımı bildiririm altına imzası görgü tanığı esnaf vardı benim şansıma onun adı imzası bu kadar

siyahatmaca
allah allah ıkı teker uzreındekını korusun abı amın

yurekce
abı dogru korumayı da odeteceksın ama benım kask cok ıyı degıldı attım zaten bahane oldu sımdı ımkanım dogrultusunda ls2 kasklardan dusunuyorum
teşekkür ederim ilgine abi:)

ceyhun
sağol kardeş

xxx21
teşekkürler abi

cellat
sağolasın arkadaşım

aktör56
geçmiş olsun abi benim işçilik dahil 130 yakın
sinyan kuruk grenay stop

showdown
yakında fotosunu koyarım abı ben cekete reklamcıdan reflektorlu serıt yaptım cokta guzel durdu enseden asagı dogru 3 4 tane cok bellıyım arkamdan gelen ıcun :)

tatlısert
abı cok sagolasın

deli motorcu3
abi ilgine teşekkürler

bassybolu
sagolasın egıtmlede olmaz bunlar terbıye lazım yayaya bısıklete yol verılır benım bıldıgım benım yerımde bır bısıklet olacaktı keın altına alırdı bugun allah hıc bırımıze asfalt parke benzerı zemın yuzu gostermesın amın

arkadaşlar artık dükkanı kapatıp eve dinlenmeye gidiyorum hepimize kazasız günler iyi geceler cümleten iyi geceler

Son düzenleme:
geçmiş olsun canına bir şey olmamışya gerisi önemli değil mal gider mal gelir ama can giderse gelmez bir daha

çok dikkatli olmak lazım .. tekrar geçmiş olsun

bu yüzden ilk motorumdan bu yana hep düşük cc li de olsa büyük cüsseli motorları tercih ettim çünkü bu direksiyondaki insanların büyük kasalı motorlara bakış açısı şu buna vurursam benim aracımda zarar görür o yüzden dikkatli oluyorlar sırf araçları zarar görmesin diye..

bende kısa bir ara jinlun vardı yolda giderken adam geldi resmen yaladı geçdi beni bende motorun sisi barıyla trafik ağırlaşınca haliç köprüsünün orda sürttüm boydan boya kaportasına geçdim gittim komple boydan boya aracı çizildi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar