sedat57
abi çok sağol vallaha verilmiş benim sadakam
interceptor
abi sağolasın kaza anında ehliyetim şuan için çok iyi olmasada kaskım ruhsatım tüm evraklarım tam olduğu için hemen polis çağıracağım dedim tamam abi ne yaptın sen falan drken hemen esnaftan bos kagıt su saatte surada yapılan kazada su plakalı araca verdıgım hasarın tumunu karsılayacagımı bildiririm altına imzası görgü tanığı esnaf vardı benim şansıma onun adı imzası bu kadar
siyahatmaca
allah allah ıkı teker uzreındekını korusun abı amın
yurekce
abı dogru korumayı da odeteceksın ama benım kask cok ıyı degıldı attım zaten bahane oldu sımdı ımkanım dogrultusunda ls2 kasklardan dusunuyorum
teşekkür ederim ilgine abi
ceyhun
sağol kardeş
xxx21
teşekkürler abi
cellat
sağolasın arkadaşım
aktör56
geçmiş olsun abi benim işçilik dahil 130 yakın
sinyan kuruk grenay stop
showdown
yakında fotosunu koyarım abı ben cekete reklamcıdan reflektorlu serıt yaptım cokta guzel durdu enseden asagı dogru 3 4 tane cok bellıyım arkamdan gelen ıcun
tatlısert
abı cok sagolasın
deli motorcu3
abi ilgine teşekkürler
bassybolu
sagolasın egıtmlede olmaz bunlar terbıye lazım yayaya bısıklete yol verılır benım bıldıgım benım yerımde bır bısıklet olacaktı keın altına alırdı bugun allah hıc bırımıze asfalt parke benzerı zemın yuzu gostermesın amın
arkadaşlar artık dükkanı kapatıp eve dinlenmeye gidiyorum hepimize kazasız günler iyi geceler cümleten iyi geceler