[Kayseri - MT]

Mersin İl Temsilcisi
sevgili motorseven arkadaşlar, değişen dünya ikliminin ve gittikçe belirgenleşen kuraklığın hepimiz farkındayız. Betonarme binaların hızlı artışı, çoğalan egsoz ve baca dumanı, orman arazilerinin yağmalanması derken pikniklere veya gezilere gittiğimizde şehir yakınlarında başlayan cılız ağaçlıkların farkına varmışızdır hepimiz.
İşte bu yüzden Mersin MT'deki arkadaşlarıma bu konuyu açtım ve destek sözlerini aldım. Ardından tanıdığım Mersin Orman Bölge Müdürlü yetkilileri, Mersin Orman İşletme Şefi, Mersin Orman İşletme Ve Orman Müdürlüğü'ndeki Orman Mühendisi arkadaşlarım ve abilerimle görüştüm ve onlardan da tam destek sözünü alınca onlarla da konuştuğum gibi konuyu buraya taşıdım.
Sağlacacak yardımlar =
1- Tüm fidanlar ( sayısı ve türü isteğimize göre olacak ama ben tercihi mühendislere bıraktım )
2 - Ağaçlandırılacak yer ve bölge ( tercih bize bırakıldı ama en uygun zemin tercihlerini onlar söyleyecek ve biz birini seçeceğiz)
3 - Fidanlar için su arazözleri getirilecek ve sürekli bakımı sağlanacak.
4 - Fidanların nakliyesi için araba tahsis edilecek

ve daha akla mantığa uygun ne istenirse yapılacak.

Eğer sizce de uygunsa YER ve ZAMAN için önerilerinizi bekliyoruz

Bu etkinliğimiz için motosikletli olunması, grup ya da birey olunması şartı aramıyoruz. bir dikili ağacım olsun diyen herkesi davet ediyoruz. özellikle yakın il ve ilçelerden gelecek destekleri bekliyor ve eğer istenirse bir başka ilde ağaçlandırma organizasyonu için de destek vermeye hazırız.

Özellikle de;

Mersin Motor Klübü - Adana Mt - ÇMSK (Çukurova Motor Sporları Klübü)'nün de katılımlarını bekliyoruz

destek verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz. :rendeer:

Mersin MT

Selam millet kayserili biri daha geldi ı'm FURKAN

millet bu adamı tanıyan varmı aranısda
m3ad13x18wb8.jpg

mo3ad13x18bq2.jpg

mot3ad13x18sb6.jpg

y1ad13x18xm1.jpg

yokmu milleet yaf bu adamı tanıyan alla alla kayserililer ordasınız mı

Son düzenleme:
kayserıden daha ııyı bı performans beklıyorum gercı kıl memleketı olduu ıcın motorcu az olabılır dıe dusnuorum ama bu kadar da az olmamalı bende bı kayserlı olarak nice forumlara:d:d

selammm sevgili hemşerilerimmm bendeee aranızaa katıldımmmmm.... motor dersenız motorum yok ama inşallah seneye alaaacammm para bırıktırmem lazımm KAYSERIDENN hepınızeeee Sevgilerrrrrrrrrrrrrrrr.................. :rendeer:

Kayseriden MTye ekmek çıkmadığı için, gelen iki mesaj atıp gidiyor. Soğuk memleketin hali başka oluyor. :)

Selammmmm Sevgili Gayserili Hemşerilerimmm .. Yine Benn
Ya buluşmalar felan yok mu_? Moturum yok ama Katılmak isterimmm cvb bakliyorumm görüşmek üzereeeeeee

KAYSERİLİLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Nerdeessiiinizzz yaaaaaaaaaaaaaaaa
:cyclopsan

Haydaaaaaaaaaaa kımseleerrrr yokkkkkkkkkkk Yaa Alooo Adamlar uctu bız Kayserıyı bıle turlayamadıkkkkkkkkkkkk HMSERILERIME BURDAN SESLENIYORUM
MSN ADRESIM : [email protected]
Kesın beklerımmmmmm ekleyinnnnnnnnnnn

Alooooooooo KAYSERİ-MT cilerrr nerdesinizzzzzz yaaaaaaaaa millett uzattın arayı haaa adamlar kaf dağını aşacaklar motorlaa nerdeeeeysee siz daha uyuyorsunuzzzzzz olmuor böleeeeeeeeeeee Nerdeysenız cabuk gelin :)

hemşerim develi'liyim istanbulda yaşıyorum.kayseri mt de hayat yok yada motoru olanda internet yok yeni gelen bir iki satır yazıyor sonra kayboluyor:)

Babaçi abi vallaha burası ölü mt :) bızden baska kımse yok galiba enazından senle tanısma fırsatımolur inşallah abi okudugunda eger eklemek ıstersen msn adresım : [email protected]
Grşrz abi

Merhabalar, bi yaya daha :)

Şu an öğrenci olduğum için ailemin eline bakıyorum arkadaşlar, muhtemelen bu yıl bir scooter ile başlayacağım.Makineyi aldıktan sonra da her türlü varım.

Şu an teorik hazırlığı yapıyorum, motoru seçmeye çalışıyorum,vs.
"Kaporta" şart, kurallara illa ki uyulacak, bir de toplantılara katılınacak. :)

Bu çömeze öneriniz var mı?

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

bakalım herkez seneye alcak motoru :) al bendende okadar nedersiniz arabayla gezelim ozaman şimdilik

motordan para kazanılsaydıı kayseriliden geçilmezdi heraldee:wiinkk: napalım sitenin reklamını yapalım birazz yanlız kaldıkkşuraya bakk:bounce:

...Tüm MT KAYSERİ ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:

Saygılar...
========= muratgergerli=======

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende bir kayserili olarak mt'deyim kayserililer üşümez haydi kayserililer bastırın alloo neredesiniz!!!

yok anasını satem kayseriye ölü topragı serpilmiş anlaşılan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar