[Kayseri - MT]

olur mu yaw bu memlekete papuclarını ters giydiririz ewelallah biz :mrgreen:

nörrdünüz kayserililer yaw walla koca memlekette bi kac gayserilimi ciko hadi cosun bakalım gayseri gayseri taa istanbullardan yazıom hadi cosun[ /yok birader bende anlamadım bu hemşehrilerimi sonra adımız çıkacak bilgisayar kültürümüz yok diye

:queen: ya arkadaşlar deli gibi motorcumuz var fakat gerçekten bilgisayar kültürümüz yok....
Bi de kayseride motora binenlerden bazıları biraz farklılar... yani motorcu zihniyeti yok gibi biraz

yok abicim, bilgisayar kültürü filan var Ayrıca aşırı derecede ve yüksek kalitede motor sayısında da deli bi artış var, şöyleki önceki seneye oranla 5 katlamıştır şehrimizdeki motosiklet sayısı ammaaa adımız üstümüzde kayseriliyiz. millet şöyle diyor herhalde" ya şimdi git mt ci ol yok hafta sonları hepberaber gez , yok muhabbet et, gereksiz şey bunlar canımmm"
Sabredicez artık ben burda alt yapı yapıp duyurmaya çalışayım bari çevreye

yok abicim, bilgisayar kültürü filan var Ayrıca aşırı derecede ve yüksek kalitede motor sayısında da deli bi artış var, şöyleki önceki seneye oranla 5 katlamıştır şehrimizdeki motosiklet sayısı ammaaa adımız üstümüzde kayseriliyiz. millet şöyle diyor herhalde" ya şimdi git mt ci ol yok hafta sonları hepberaber gez , yok muhabbet et, gereksiz şey bunlar canımmm"
Sabredicez artık ben burda alt yapı yapıp duyurmaya çalışayım bari çevreye

kardeşim tespitlerinde haklısın kayseride zannedersem kalitecilik var ama şunu bilmiyor arkadaşlarımız motor işi grub işi yalnız olmaaaz!

aleykumselam

bende kayseriliym her yazın bi kısmını orda geciriyorz bünyan da

kimse yok burda yaa
motosikletimi kayseriden almayı düsünüorm bu arada
merhaba hemşehrim sesimizi duydğun için teşekkürler honda konusunda sana hertürlü yardımcı olabilirim umarım en kısa zamanda motorun olur kendine iyi bak sık sık yazmayı unutma

Abooov nööördünüz gadalarını aldıkhlarııım (Bilmeyen etmeyen adam okusa ne düşünecek hakkımızda Allah bilir :))
Kayseride motor da mı varmış yahu? Son 7 senedir Ankara'dayım, her tatilde muntazaman ev ziyaretine geliyorum, fakat Kayseride motor diye birşey gördüğümü hatırlamıyorum :p
Şansa bak ki bu gece Ankara'ya dönmek zorundayım, yoksa bi bayram feneri de biz yapalım diyecektim bre (motorum yok ama çok güzel artçı olurum :p)
Neyse, kendinize iyi bakın, yaşıyordur inşallah buradaki üyeler hala :)

walla kayseride olanlar hariç hepimiz burdayız umarım gelirler

ben bu kayseriMTnin sürekli 2.sayfada kalmasndan sıkıldm artık ya

içinizde hiç mi kayserili yok
ayıp walla bi toparlıyamıyoruz kendimizi

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
3. sayfaya taşımak için elimizden gelecek bişey varsa yapalım:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla 3 sayfa olsun diye elimden geleni yapıyorum.işallah bu denememde 3.sayfayı açabilirim.ha gayret:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar