nörrdünüz kayserililer yaw walla koca memlekette bi kac gayserilimi ciko hadi cosun bakalım gayseri gayseri taa istanbullardan yazıom hadi cosun[ /yok birader bende anlamadım bu hemşehrilerimi sonra adımız çıkacak bilgisayar kültürümüz yok diye
:queen: ya arkadaşlar deli gibi motorcumuz var fakat gerçekten bilgisayar kültürümüz yok....
Bi de kayseride motora binenlerden bazıları biraz farklılar... yani motorcu zihniyeti yok gibi biraz
yok abicim, bilgisayar kültürü filan var Ayrıca aşırı derecede ve yüksek kalitede motor sayısında da deli bi artış var, şöyleki önceki seneye oranla 5 katlamıştır şehrimizdeki motosiklet sayısı ammaaa adımız üstümüzde kayseriliyiz. millet şöyle diyor herhalde" ya şimdi git mt ci ol yok hafta sonları hepberaber gez , yok muhabbet et, gereksiz şey bunlar canımmm"
Sabredicez artık ben burda alt yapı yapıp duyurmaya çalışayım bari çevreye
selamınaleyküm
merhaba hemşehrim sesimizi duydğun için teşekkürler honda konusunda sana hertürlü yardımcı olabilirim umarım en kısa zamanda motorun olur kendine iyi bak sık sık yazmayı unutmaaleykumselam
bende kayseriliym her yazın bi kısmını orda geciriyorz bünyan da
kimse yok burda yaa
motosikletimi kayseriden almayı düsünüorm bu arada
merhaba hemşehrim sesimizi duydğun için teşekkürler honda konusunda sana hertürlü yardımcı olabilirim umarım en kısa zamanda motorun olur kendine iyi bak sık sık yazmayı unutma
merhaba bende kayseri deyim
Dur bir mesaj atayım 3 olsun.ben bu kayseriMTnin sürekli 2.sayfada kalmasndan sıkıldm artık ya
içinizde hiç mi kayserili yok
ayıp walla bi toparlıyamıyoruz kendimizi
İkinci sayfası "ha gayret elele, hep beraber üçe" olan konudan hayır gelmez, dağılınvalla 3 sayfa olsun diye elimden geleni yapıyorum.işallah bu denememde 3.sayfayı açabilirim.ha gayret![]()