[Kayseri - MT]

keske kayserili birileri cıksa ya
Biz yetmiyor muyuz :)

Kayseri MT, yeni motor aldım 2 hafta önce bu arada ayıptır söylemesi. Henüz fırsat olup da motoru getirtemediğim için başlık açmadım ama yarın bigün getiriyorum artık çocuğu. Bi ara beklerim Ankara'ya, turlarız şöyle bi :)

slm tüm gayseriye www.kaymod.org kayserili motorcuların bulusma noktası benim henüz yasım kücük ama bende motor seviyorum inşallah ilerde olur yaş 17 gayseri gayseri gayseri herkez buraya

slm tüm gayseriye www.kaymod.org kayserili motorcuların bulusma noktası benim henüz yasım kücük ama bende motor seviyorum inşallah ilerde olur yaş 17 gayseri gayseri gayseri herkez buraya

kayseride motor hastası cok ama burayı bulamamıslar hepsine haber veririm inşallah...

Son düzenleme:
slm tüm gayseriye www.kaymod.org kayserili motorcuların bulusma noktası benim henüz yasım kücük ama bende motor seviyorum inşallah ilerde olur yaş 17 gayseri gayseri gayseri herkez buraya...

iyi hoşta site adam gibi çalışmıyor. hiç bir linki düzgün değil. 9 yılını kayseride geçirmiş biri olarak tanışmak isterdim.

ben de geldim kayseri mt baharda beraber takılırız... zira motorumu depoya kapattılar... bu arada talasta oturuyorum erciyes tıp da hazırlığım... scooter sürüyorum çok tatlı bişe bence :D

ben de geldim kayseri mt baharda beraber takılırız... zira motorumu depoya kapattılar... bu arada talasta oturuyorum erciyes tıp da hazırlığım... scooter sürüyorum çok tatlı bişe bence :D
Az önce hoşgeldin mesajı atmıştım, Kayserilisin demek. Hoşgeldin tekrardan :wiinkk:

ben de kayseriliyim baharda bana da ulaşın bişeler yapalım

ben de kayseriliyim
kusura bakmayın ufak bi problem yaşandı tetkisi olan biri silsin bu mesajı fazladan atmışım :(

Son düzenleme:
selam millet ben öz kayserili asya motorum var 150 t msj bekliyom türkiyenin her yerinden msj bekliyom motor hakkında bilmeniz gereken her sey bende sorun her konuda cevaplayayım hadi kadasına aldıklarım kurbanolurum size ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam kardeşim hoşgeldin.Ben aslen Sivas'tanım,doğum yerim Kayseri fakat işim gereği Ege'deyim..çok yakınım var Kayseri'de yaza uğrarız bellimi olur:)

Hayirli Olsun

Bende Bi Gayseriliyim Ama Ne Motorum Var Nede Bişi Ama Ben Manyak Motor Hastasiyim Herkeze Slm

slm hosgeldin
kayseri mt ye birileri yazınca resmn heyecan yaptım ya :p

merak ettigim orda hic motorcu mu yok internt mi yok

brz büyüynce istanbul mt ye katılcam ins :p

motorco çook

motorcu çok benim bildigim ama büyle saçma şeylerle ugraşan yok anladıgım kadarıyla

herkese ıı geceler kayserıde motor toplama olayları nasıl yapıolarmı bıs mersinden kayserıye gesı duzenlıcesde aramısda ehlıyetsızlerde var onun ıcın sordum bılenler bılmeyenlere solesıun :d:d (bende kayserlıyım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar