[Kayseri - MT]

s.a benzin parasından dolayı bisiklete dönenleri 22-26 haziranda kapadokya bisiklet turuna, orada görüşemediğimiz motosikletçi arkadaşlarla 5 temmuzda cbf 150 ile geldiğimde kayseri de görüşmek isterim. 2-3 gün kalacak gibiyim. ankara dan sevgi ve selamlar.

Dünden aradım seni açan olmadı bugünde arayacaktımda baktım hava yağışlı vazgeçtim zaten benim motorda zincir dişli bekliyor motor hazır olunca buluşuruz inş topluca.

kardeş doğru numarayı aradığına emin misin, benim tel çalmamış da. belki de bizimkilerden biri meşgule felan almıştır :) sen bi mesaj at bana numaranı kaydedeyim ben :)

Sss

Millet motorun genel bakımının yapılması lazım, bana kayseride iyi bir usta önerebilirmisiniz ???

Millet motorun genel bakımının yapılması lazım, bana kayseride iyi bir usta önerebilirmisiniz ???

Kayseri'de en iyi usta sensin bunu hiç bir zaman unutma :wiinkk: biraz teorik biraz pratik bu iş tamam :p

Bir hafta sonu osmanlı çay bahçesinde tanışma ayarlayalım.hem birbirimizle tanışık ederiz.çay paraları alman usulü herkes kendi cebinden :) 35 krş :mrgreen:

Son düzenleme:
Tabi bende usta sayılırım da, işin içine subap ayarı, avans ayarı felan girince ortalık karışıyo :) iyi olur tanışma toplantısı, yeni geldim kayseriye daha kimseyle tanışamadım, müsait olduğunuz bi zaman toplanalım. Numaramı bıraktım oraya, ordan ulaşabilirsin bana :)

Abi benim hafta tatilim pazartesi yav nasıl yapsak şu toplanma işini. Cumartesi Pazarda saat 14 te başlıyo mesai 23 e kadar...:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------

Argıncıkta Oktay usta var büyük makinalara bakıyor, Erciyes bisikltin arkasında Orhan abi var ona götürebilirsin mesela,veyahut kendin uğraş zevkli iştir ben çok severim

Tabi bende usta sayılırım da, işin içine subap ayarı, avans ayarı felan girince ortalık karışıyo :) iyi olur tanışma toplantısı, yeni geldim kayseriye daha kimseyle tanışamadım, müsait olduğunuz bi zaman toplanalım. Numaramı bıraktım oraya, ordan ulaşabilirsin bana :)

Ah Murat ahh eksozun muhabbetini yaptık bugün yeni sanayinin orda cezayı yedik eksozdan 140 tl:pr:

Ne cezası ya, millet kasksiz biniyo onlara bi şey demiyolar, iki silindir makinaya mi ceza yazdılar. Ağzımı bozacam şimdi...

Sağlık olsun çıkacağı varmış o paranın bizden, sen ne yaptın bakımdan aldınmı motoru.

slm kayseri mt üyeleri nasılsınız:)osmanlı evi iyi bi fikir:cat:ferhat abi motoru satıyom isteyen varsa:)haberiniz olsun abi.''severek bindiğim motorumu satıyorum'':):)öyle yazarlarya adet yerini bulsun:bounce:

cumartesi aksam 8 osmanlı evi talas iyi mi arkadaşlar. yeni arkadaslarla da tanışmış oluruz. ferhat geçerken beni al bi zahmet :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar