[Kayseri - MT]

Murat alırım o sorun değilde cumartesi benim'de işim var aa cumartesi olmuş zaten :) Pazar benim için uygundur.

slm ılk motorsıklet kullanma denememı yaptım heycan verıcı ve uzuntuluydu bıdahakı seferı dort gozle beklıyorum

Pazar banada uyar saat 15:00 te mesaim bitiyor. Az kaldı buluşucaz inş. Artcı alabilirim gelmek isteyen varsa.

dun gecekı o muhtesem denemeyı anlatmak ıstıyorum.ya cok komık ve cok hostu debrıyacı sıkarken vıtesı atmak dogan abının bır turlu bana ınanmamıs olması ben vıtes buyuturken ve ya kuculturken hep sunu dıyodu 1 re attınmı hadı sımdı 2 ye al vıtesı bak motora kuylak ver gozlerın degıl aklın elın ayagınla konsatre ol ben neden vıtes atııgnı duymuyorum yoksa 2 vıtes bırden mı attın dogru sole .vırejı donerken genıs al.rahat ol kasma kendını hadı saga cek dur yenıden calıstır.ya cok eglencelıydı ve deneme surusum bıterken sunu yenıledı bence öğrenme bosver daha tehlıkesız spor yap ben yapıyorum ama elımden gelse bırakırım ama bu bır tutku bırakılmaz.bende o tutkuya uzun zamndır tutkuluyum ve bırakmayı dusunmuyorum

Bende forumun başını bekledim şurada şu saatte buluşacaz diyen olur diye neyse kısmet değilmiş. Bende biraz hazırlık yaptım ürgüp e çıkıcam şimdi bi gezip geleyim stres atıyım güzel virajlar varmış diyorlar:cherry:

senin canın sağolsun adranelin. çok heyecanlısın seni çok iyi anlıyorum cuma aksilik olmazsa bi çay içeriz. bu ara çalışmalara devam et ama yavaş yavaş:cat:

ya cok tesekkur edrım ılk defa bırı benı takp ediymuş bunu anladım ve mutlu odum sagol murat abı.doğan abıyı kandrırsam yarında ızın vercek motoru kullanmama.2 el bır motor alcagız ban guvendıgı gun tamam kendı basına kulnanabılırsın dedıgı gun yardımcı olcakmıs anlamıyorum neden bu kadar korkuyo motor kulalnmamdan

Son düzenleme:
buraya nasıl fotoraf koya bılırım

imageshack.us diye bi site var oraya yüklüyorsun fotoyu sonra sağda çıkan "link
for forums" daki linki kopyalayıp burada mesaja yapıştır.tamamdır.
:cat:

tuni ikizler çok iyi abisi perşembe sabah 4 te doğdular. çok tatlılar.fotolarını eklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar