[Kayseri - MT]

s.a herkes e nasılsınız bende artık kısmet ise aranızdayım ... ve bende yıllardır beklediğim ... motora kavuştum hadi bakalım hayırlısı .... ünlü motor (mehmet) usta nasılsın ben selçuk tantuni den :) artık yerim ipek saraydan fakülteye giden yoldaki bp haberiniz olsun şu havalar ısınsında bi gezi yapalım olmaz mı??? valla aldım alalı ya vardiyam müsait olmadı yada hava soğuktu ...tadını alamadım güzelim gsx in ... bundada var bi hayır .... kib ... online olun lütfen!!!! bu arada soguk dinlemeden her gün işe gidiyorum makinemle ....:) (heves işte):):):)

arkadaşlar merhaba ybr formuna yazım ama şimdilik bir cevap alamadım. Belki hemşerilerim yardım eder :) sorun kısaca şöyle
"bir kış boyunca motorumu ben çalıştırmadım , doğal olarak şimdi de kendisi çalışmıyor. Akü sü bitmişti şarj ettirdim. Yemedi
Bu sefer arabanın aküsünü bağladım . marş basıyor ama motor yüne de çalışmıyor. Bujiyi kontrol ettim ateşleme yapıyor. Sorun yok . Ama motor yine de banamısın demiyor. Alternatif fikri olan var mı. Bakılacak kontrol edilecek başka bir yer ? "
Teşekkürler şimdiden

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...bilgi-paylasim-basligi-962.html#ixzz1Jt5ZjfWs

mehmet abi Allah bağışlasın:)adını ne koydun mahmut mu?
murat abimizinde ikizlerine maşallah diyelim Allah bağışlasın Alah kolaylık versin:)
tuni uçaga atla gel mangala:)ferhat abiyide al gelirken sivastan:cat:

Dün akşama doğru sivas caddesinde selamlaştığım 600rr bizim forumdanmı acep :)...

Ben gezilere katılmama kararı almıştım geçen sene o yüzden biraz uzak duruyorum gezilerden.Ama bir etkinlik düzenlenir bir yerlerde oturup çay,ness kayfe neyim ile hoş sohbete her zaman varım, bende isterim arkadaşlarımla oturup özlem gidermeyi,bilginize...
Tuni sen gittin kayseride bitti beah :) Kaskını ve seni özledik izmir'e selamlar...

Gerçi şu sıralar zincir dişli setimin gelmesini bekliyorum makine hazır değil ama dediğiniz gibi gezi filan düzenleyemesekte bi yerlerde buluşup çay kahve sohbetler filan keyifli olabilir neden olmasn :)

Mersin İl Temsilcisi
SELAM KAYSERİ MT

biri bana acilen yardım eder mi? bir motosiklet hakkında bilgi almam gerekiyor...

Selam millet

Selamlar millet, turuncu gt250 r ımla aranızdayim artık. Yok mu buluşma, tanışma felan :)

Selam kardeşim hoşgeldin aramıza yarın 16:00 dan sonra müsaitim bendede gt250 var görüşmek istersen bi kaç bilgi alışverilinde bulunur bi iki sohbet filan ederiz.

Kardeşim ismim murat, numaram 0531 388 45 60. Bi ara veya mesaj at, telden irtibata geçelim :)

slm bende kayserıde yasıyorum ama kayserılı dglm motorsıklet hayranıyım ama motorumda yok ama olcak az kaldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar