[Kayseri - MT]

slm kayseri mt nasılsınız kış geliyo ses çıkmaz artık.bişe soracam gazete dağıtım yapan motorcuların kullandığı v şeklindeki bacaklarını örten deriyi nerden temin edebilirim fikriniz varmı.

yosif olum sen sıvların biri bitiyo biri başlıyo. amma da zor be.. allah olaylık versin. ne zaman ıslatacaz?

millet dua etmeyi bırakın:p kardeşiniz 40 kişiden 30 unun kaldığı bi sınavı başarıyla vermiş bulunmakta:)

s.a. kayseri motorsiklet sevenleri ve yaşatanları derneği:mrgreen:nasılsınız şahsen ben süperim çarşıya çıkmışım geziyorum ama süper olmamın başka bi sebebi daha var bugün şafağım 297 yani artık askerlik hayatımda başı üçyüz küsür olan bi şafağım yok:rendeer:az kaldı bitcek inş. neyse herkese selam şafak öldürmeye devam kendinize iyi bakın millet:wiinkk:

ne ısmarladın arkadaşlarına. 300den düşünce öyle.200den düşünce atlet yırtılır.100den düşünce ıslatılır.hayırlı teskereler fatih_ogar

ne ısmarlayacak kayserili değilmi aslanım benim
ayarsızweled isimli üyeden alıntı

Padişahın biri,
- Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim!
demiş. Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana;
- Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü.
- Bunun neresi yalan?.. Kuş kartaldır, Arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kaptı mı götürür tabii!..
- Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!..
- Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!..
- Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım. Altı ay sonra geri döndü!
- Senin ok bir ağacın üstüne düşmüştür. Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir.
Böylece padişah, her yalana gerçek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş. Ama bir gün bir Kayserili gelmiş;
- Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu öde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar